Камери които работеха преди с xp сега на 7 не работят. Има ли начин да се подкарат? Или са аут вече? Знам, че е по лесно да купя други, но преди да ги засиля към коша да питам все пак 

estorm написа:... По принцип не ми е ясна процедурата как да посоча на хардуера къде му са драйвърите когато той не си ги намира. Защото комп. като не го разпознава аз не знам какво да правя дори да съм инсталирал необходимото. Другото което не знам е как подкарват драйвъри за xp на 7 когато няма излезли за 7.Не че не е възможно да ти се обясни във форума, но това не е операция която се прави всеки път по един и същи начин и може механично да се повтаря както и колегата novgradski е разбрал. Най-добре е да намериш някой знаещ приятел който да ти покаже и обясни на място кое как. Иска се не само ти да си мислиш, че си намерил подходящия драйвер, но и Уиндос да реши така. Обратния вариант и сам си го видял. Принципа с проба-грешка също не е препоръчителен защото се омазва инсталацията на Уиндос и дори да намираш читави драйвери за следващите устройства те може пак да не тръгват коректно. По принцип, ръчкането из драйверите на системата не е работа на обикновения потребител и може би за това производителите не ги правят унифицирани като инсталация. Когато са с дадено ново устройство, трябва да имаш диск и упътване за инсталация на всяка операционна система. Когато обаче се наложи да ги търсиш сам или да търсиш заместители защото няма написани такива оригинално и въпросите ти отиват на съвсем друго ниво.
estorm написа:Другото което не знам е как подкарват драйвъри за xp на 7 когато няма излезли за 7.Пробвай с този сайт http://devid.info/ имат програмка devid agent който проверява какви драйвери ти трябват, намира ги(ако ги имат) и ти ги инсталира по твой избор. В смисъл може да си избереш кои драйвери искаш да ти поднови и кои не.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: