Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
onkelabg - специалист
Имам желание и с ваша помощ, да си направя диск за вьзтановяване и преинсталация на Уин7, ето даните на компа ми.
За да мога,при проблем нещо с компа ми да мога :? сам да си го преинсталирам.
Знам,че е сложно-но неми пречи да опитам.
1-На какьв диск /сд-двд/ ли да бьде.....
2-програмите инсталирани/допьлнително/ в компа ми, и Те ли се инсталират, и как.
В момента опитах ето това...ама знам ли,нещо много малко като обем инфо има.Сложих/ цд700мб/- и ми показва 180мб запис.

Прикачен файл

SISTEMA-PC.jpg
onkelabg - специалист
Да си сваля тази програма ли
viewtopic.php?f=24&t=43532&p=526798&hilit=acronis#p526798
на компа итам ще се сьхранява,няма да е на вьншен носител ,така ли.
Аз имам някаква програма на компа ама...дали и как става с нея.
Ето ми и дяловете как са разделени и се опасявам кьде да си направя дубликат.

Прикачен файл

дялове.jpg

Прикачен файл

Без име.jpg
Johny - майстор
Чувал съм за тази програма, но не съм работил с нея. С Аcronis работя от години и нямам никакви забележки.
С нея можеш да работиш както инсталирана на компютъра, така и с помощта на създаден от нея бутващ диск, в случай че Уиндоса се се скапал тотално. BackUp-a можеш да го запишеш върху самият хард или на външен носител. Във форума и нета има много писано за програмата - чети и сам решавай.

https://reviews.kaldata.com/acronis-tru ... vu188.html

Успех!
gogyto - специалист
Няма да казвам нищо, просто стигни до тука всичко е на български вярвам ще се справиш.

Изображение
onkelabg - специалист
Сьздадох такьв файл/22гб-Архивно изображение/ и го запаметих в дял/Д/ :lol: и след това ме попитам, желая ли да сьздам и диск....естествено боднах един/сд 700мб/ и записах и някакви дани.
Ето тези стьпки следвах...
http://www.download.bg/index.php?cls=fo ... d&t=229747

Питането ,след като се оправих с по-горните неща са....
1-Каква е разликата м/у..
-точка на вьзтановяване и системен образ на вьзтановяване.
2-Как мога да стартирам ,този системен образ за вьзтановяване от дял/д/.-нещо немога да го асимилирам.
Ето и фото на това,което има в папката,тя е сьздадена в дял/д/ и не я откривам за да е зареда в прякия пьт.
Явно требва да се премести в др папка но коя,зада се окаже от кьде да се черпи инфо.

Прикачен файл

papka1.jpg

Прикачен файл

papka.jpg
Последна промяна от onkelabg на нед яну 18, 2015 3:23 pm, променено общо 1 път.
gogyto - специалист
onkelabg написа:
Сьздадох такьв файл/22гб-Архивно изображение/ и го запаметих в дял/Д/ :lol: и след това ме попитам, желая ли да сьздам и диск....естествено боднах един/сд 700мб/ и записах и някакви дани.
Ето тези стьпки следвах...
http://www.download.bg/index.php?cls=fo ... d&t=229747

Питането ,след като се оправих с по-горните неща са....
1-Каква е разликата м/у..
-точка на вьзтановяване и системен образ на вьзтановяване.
2-Как мога да стартирам ,този системен образ за вьзтановяване от дял/д/.-нещо немога да го асимилирам.
Ето и фото на това,което има в папката.

При пускане на компютъра и бутване от сд устройството с този диск който си направил, се стига до системния образ и се почва инсталация на това което си архивирал. :cool: Това се ползва когато ти се сгъне изцело компота, а до точката на възстановяване се връщаш когато например си се докарал до незадоволотелно положение на компа най-вече след инсталация на някой недоброжелателна програма...
onkelabg - специалист
Значи така остават нещата ли.. без да се мьча да прехвьрлям тази папка в други за да бьде открита за зареждане в даден момент.
Ето какво ми излиза с фото, и като стигна до намиране на архива от ,който желая да вьзтановя-не го намира, а го имам свален.

Прикачен файл

111.jpg

Прикачен файл

Без име22222.jpg

Прикачен файл

Без име3.jpg

Прикачен файл

Без име4.jpg
gogyto - специалист
Да не си преименувал папките?
Задаваш му къде да направи бекъпа, и след това трябва да си го намери.
onkelabg - специалист
Преименувах ги..да.
Но при самата инсталация по-клипа който гледах не бе оказано кьде в коя папка да го сторя.
Явно омазах работата, май...дали трябва всичко на нова да почна/как или.. :?
Преместих файла в папка/донлаод/..ама не се открива
Ще го вьрна до точка на вьзтановяване и тогава ще направя и Архивно изображение на системата, Дано се получи..с точката на вьзтановяване.

Тема "Как да си направя диск за вьзтановяване Уин7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: