Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ivanovbg - майстор
Скапало ми се е ДВД то на лаптопа, а внучката ми скапа уиндоса. Вече 2 часа се мъща да го инстална от флашка с winsetup from usb но неще и неще. Постоянно му се губи по някой файл и спира инсталацията. Вече не знам какво да направя. Помагайте ако можете. Благодаря! :partyman:
манихеин - специалист
Записваш какви грешки ти дава и питаш Гугъл за евентуалните причини.
ivanovbg - майстор
Липсват файлове още в началото като почва да копира на харда.
KingLin - майстор
Ivanovbg теглиш програмчето от ТУК
Намираш си в замунда ISO файл на WinXP и следваш инструкциите. Името на програмата да не те подвежда че е само за линукс. Става и за много други дистрибуции. Ако имаш проблем неска съм си пред компа мога по скайп да помагам.
ivanovbg - майстор
Почвам с нея. Стискайте палци :-D
Нещо не пише за ХП - има виста, 7,8... Какво да пиша?
KingLin - майстор
Стискаме [-o<
Да не се юрнеш само да инсталираш Win7 че с тоя инструмент аз поне не съм успял да направя читава инсталация на седмица. Но за ХР няма грешка. Имам флашка от години която е приготвена с това и на нея има и хайренс буут и други екстри. Супер удобно ми е с нея.
ESPACE - майстор
Срив в Уина, проблем при инсталацията :? Не изключвай вероятността харда да е пътник.
svetliopi44 - Чирак...
става и XP , wvin7 win8.1 с тая програмка няма ядове.
За ХР някои дистрибуции искат да се вади флашката след първия рестарт имай го в предид.
ivanovbg - майстор
Не става :? Няма меню за ХП. Прави флашка но не ще да тръгне.
Друга идея?

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (57.3 KиБ) Видяна 2136 пъти
KingLin - майстор
Как така няма меню? Искаш да кажеш че зарежда от флашката но там няма избор за WinXP? Или изобщо не стартира от флашката? ISO файла дето си го дръпнал сигура ли е че е буутващ?
Я пробвай с тази версия ЦЪК

едит: Ааа ти си добавил и картинка. Скролирай надолу мисля че трябва да имаш да си качиш по твой избор. Ама все пак дръпни YUMI версията дето ти давам в този пост, че що съм ти пуснал UUI-to преди това и аз не знам :)

Тема "Помогнете да си инсталирам Вин ХП с флашка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: