Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
nv952 - майстор
съжа.я.ам за пра.описа но ми бокираха с.е.ните копчета на .аптопа- "9","д","в" и "л"
то.а стана като писах но.а тема у форома Пре.и пак стана така но с копчетата за з.ука от страни на .аптопа за нама.яне и спиране на песни също тъка и е.но .уго
Помощ мо.я!
.аптопа е НР 625
Изображение
ZMeyGorianin - майстор
Аз не съм специалист, но виж тука какви съвети ми дадоха когато имах същия случай:http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 24&t=29264

В крайна сметка ми смениха клавиатурата срещу 90 лв.
todortv - майстор
Нова клавиатура или друга 2 ръка...
nv952 - майстор
ZMeyGorianin написа:
В крайна сметка ми смениха клавиатурата срещу 90 лв.
:shock:
c:\windows\system32\osk.exe стана но за кратко ще е така надявам се
hidrazin - майстор
Докато смениш клавиатурата, за да може да пишеш грамотно ползваш следното:
Старт меню > Програми > Принадлежности > Достъпност > Екранна клавиатура
И там на нея си цъкаш с пада или мишката
:partyman:
nv952 - майстор
намерих я ама е много гадно така. :(
todortv - майстор
Другият вариант е само да четеш... :-D
Скоро сменях и аз, въпреки че лаптопа не трябва да присъства в менюто! :-D :-D :-D
nv952 - майстор
За съжаление ще е така,но ме е яд защото сега за другия въпрос който пиша го пиша с мъка.
nv952 - майстор
Оправи се от самосебеси за малко и докато пиша този коментар с който исках да се похваля пак се прецака.
ig_ivanov - специалист
Най-добре е да се смени с нова клавиатурата. Така, както си показал бутоните- всички са на една "шина", която е прекъснала- най-вероятно от намокряне (може и преди половин година да е било). Цената не е 90лв и с малко умения и развиване на 4-5 болтчета може да си я смениш и сам. А пък, ако лаптопа не се пренася много-много, може да си сложиш една външна USB за десетина лева.

Тема "Проблем с клаатура на аптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: