• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
pipilica - майстор
Трябва да инсталирам ХР на единя комп обаче съм затрил бутващия диск някъде. Знам че в нета е пълно но искам нещо проверено ако може. Ще се радвам много на някой линк от замунда, арена или друг тракер.
toolegittoquit - майстор
Няма друг Windows, освен Windows XP MSDN SP3. За линкве в маймунда ГДБОП бие. Намери си сам.
pipilica - майстор
Е аз си намерих и го източих ама колко е читав ще видим после. Аз се надявах някой да е точил скоро и да има мнение.
bulhomes2 - майстор
Че чети коментарите там!
toolegittoquit - майстор
pipilica написа:
Е аз си намерих и го източих ама колко е читав ще видим после. Аз се надявах някой да е точил скоро и да има мнение.
Дадох мнение, но не четеш. Търсиш непипната версия - Windows XP MSDN SP3! Като го напишеш в търсачката в маймунда ти излиза САМО един торент. Не знам какво си точил, това е единственият читав, който заслужава внимание и не е пипан от пишман майстори.
Johny - майстор
Имам официален ХР и само да му интегрираш SP3. Другата седмица имам път до София, мога да ти го дам. Ако ти е проблем интеграцията, пиши, ще ти я направя.
kuger - майстор
Аз имам XP2 версия, VIP я водят, с вградени всички нужни и не нужни програми :) На диск е, не знам как да я пратя обаче :? , дори и сега работя от нея, само съм я ъпнал до XP3, но съм забранил ъпдейтите.
Не знам обаче, имидж диск, или нормално копие трябва да направя за да свърши работа.
пп:Има си и ключ.
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Аз имам XP2 версия, VIP я водят, с вградени всички нужни и не нужни програми
Тоя VIP е пипнат от пишман майстори. Който не иска проблеми ползва само изображения от MSDN - сайта за разработчици на Microsoft, където ги пускат дисковете във VL версия, обикновено преди да излезе RTM-а, за да може да се подготвят програми за тях или за тествания на текущи. А те ключовете не важат - ако е пиратски, те ги blacklist-ват. Също така VL ти иска ключ, но не е необходима онлайн активация. При условие, че сами Microsoft са пуснали WindowsXP с интегриран SP3 не виждам защо трябва да се инсталира SP2 версия и да се инсталира след това SP3.
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
kuger написа:
Аз имам XP2 версия, VIP я водят, с вградени всички нужни и не нужни програми
Тоя VIP е пипнат от пишман майстори.
Не думай, за това ли работя с него още, дори и в момента?
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Не думай, за това ли работя с него още, дори и в момента?
Значи тя и баба ми цял живот си пече кюфтетата на незанулената скара, но моята ми избухна с пламъци в лицето и щеше да ме изпържи. Най-малкото ненужните приложения и пипвания, които не си пожелал са налице.
  • 1
  • 2

Тема "Я ми препоръчайте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: