Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Stefan_62 - майстор
Помагай те как да се отърва от тази гадост, направо ми къса нервите.
Изображение
От вчера се появи, при всяко отваряне на някой саит или страница се появява и трябва постояно да го игнорирам. Пусках антивирусната /Avast/ да сканира, но не открива никаква заплаха. Вчера теглих едни игри от Арена бг. и Замунда и предполагам, че от там се лепна. Ако някой разбира да помага как да се оттърва от тази досада. Благодаря предварително.
toolegittoquit - майстор
Пусни Junkware Removal Tool и MBAM. Трябва да изчезне. Може да се наложи да изтриеш и приставките, които са инсталирали тия рекламни зловреди от настройките на браузера. И още нещо - едва ли е от игрите специално от арена и замунда, ще е от нещо друго.
Stefan_62 - майстор
Ами добре, ама ако ми обясниш и как да ги пусна "Junkware Removal Tool и MBAM", че не съм много на ти с компютъра. Не знам от къде се появи, но влизам само в АБВ, Фейсбук, този форум и два рибарски. До преди да вляза в Арена и Замунда го нямах този проблем.
toolegittoquit - майстор
Junkware removal tool е програма. Ето линк към нея - цъкаш 2 пъти на JRT.exe, което ще изтеглиш. Ще ти излезе черен прозорец с бели букви. Чакаш сам да изчезне и нищо не пипаш, докато не изчезне http://data-cdn.mbamupdates.com/web/JRT.exe
MBAM също е програма, която обаче се инсталира. https://data-cdn.mbamupdates.com/web/mb ... 0.1024.exe
miroki - майстор
Отвори си контролния панел и после програми и компоненти. И махни появилите се сами програми, които не си слагал ти.
Има една, която се грижи за незабавни реклами.
Stefan_62 - майстор
Благодаря на "toolegittoquit" за програмите които ми предложи, като че ли проблема се реши след като ги пуснах да сканират и чистят. За сега досадните реклами не се появяват, също и на "miroki" за съвета. :partyman:
Gnus - специалист
Следващата стъпка е да сложиш блокер за реклами
Stefan_62 - майстор
Gnus написа:
Следващата стъпка е да сложиш блокер за реклами
Благодаря много, изпълних и тази препоръка, надявам се да нямам повече проблеми с досадните :-D реклами. :partyman:

Тема "Помагай те" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: