Въпросният монитор, след като се натисне бутона за пускане, светва за около 2 секунди и след това се изгася. Диода на бутона продължава да свети, но подсветката - не. Прочетох доста неща и повечето препоръки бяха да се заменят кондензаторите. След като отворих кутията, нямаше видимо надути кондензатори. Прочетох една тема, където пише, че в тези монитори се слага един кондензатор, който е направен с цел да се "надува" след време. Кондензаторът е 1мF/450V HERMEI. Докато беше разглобен монитора, беше пускан пробно няколко пъти, но се гасеше след 2 секунди. След смяната само и единствено на този кондензатор ( нищо друго не е пипано) изобщо не иска да се пусне. Не се чува никакъв звук от трафчето, диода на старт бутона не се захранва. Също така съм проверил и лампите за разпоени връзки. Нямам резервна лампа, за да мога да изключвам една по една лампите на монитора и да видя дали проблема е в тях.
Дайте идеи от какво може да е, какво да погледна и как да го направя най-вече.
ПС: Не съм сигурен дали темата е за този раздел или за "Ремонтирай сам". Ако съм в грешка, нека модераторите да я преместят.
Дайте идеи от какво може да е, какво да погледна и как да го направя най-вече.

ПС: Не съм сигурен дали темата е за този раздел или за "Ремонтирай сам". Ако съм в грешка, нека модераторите да я преместят.