Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sasi4 - специалист
Здравейте, искам да попитам защо телефонът не иска да се свърже с компютъра през USB-то. Преди 2-3 дни ставаше, днес реших да си кача музика и не става - изписва ми Грешка в драйвъра. Телефонът ми е Samsung, пробвах с друг телефон LG на същия компютър и пак същото дава. Това ме води на мисълта, че проблемът е в компютъра. С windows 10 съм. Помагайте !
novgradski - специалист
Щом преди 3 дена е било О.К. - пробвай да възстановиш системата "преди 4 дена"...може нещо да се "омазало"...
sasi4 - специалист
novgradski написа:
Щом преди 3 дена е било О.К. - пробвай да възстановиш системата "преди 4 дена"...може нещо да се "омазало"...
Не ми дава да го направя ...

Прикачен файл

Без име1.jpg

Прикачен файл

Без име.jpg
Johny - майстор
sasi4 написа:
Всеки компютър има по няколко USB порта, така че опитай в някой друг. Ако не помогне, преинсталирай драйверите. Включи си възстановяване на системата. Някой я е изключил. Не е задължително, но ако искаш да я ползваш, трябва да я включиш :-D .
sasi4 - специалист
Johny написа:
sasi4 написа:
Всеки компютър има по няколко USB порта, така че опитай в някой друг. Ако не помогне, преинсталирай драйверите. Включи си възстановяване на системата. Някой я е изключил. Не е задължително, но ако искаш да я ползваш, трябва да я включиш :-D .
Току що преинсталирах драйверите и се оправи. Не знам какво им е станало :-D огромно благодаря !

Тема "USB проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: