Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Имам си аз един стар компютър, слаб със Windows XP. И реших да го ползвам. Наскоро цъкам с дясна мишка C:\ диска и то има опциите: Open, AuTopLaY, Format, Properties и други. Учуди ме тази "AuTopLaY". Точно така написано. Подозирам, че е вирус. Как да го махна?? http://prikachi.com/images/499/8591499e.jpg
Lisko - майстор
Свали malwarebytes, инстлирай и пусни един пълен скан да видим дали ще намери нещо.
В таск мениджъра виждаш ли някой процес с непознато име ?
sstefanov - майстор
Инсталирай Linux!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Lisko написа:
Свали malwarebytes, инстлирай и пусни един пълен скан да видим дали ще намери нещо.
В таск мениджъра виждаш ли някой процес с непознато име ?
Българин в България да плати $25 за секюрити и то за непозната програма и то за старо писи?
:lol:
sstefanov - майстор
И то след като преди това е платил $150 за Windows...
toolegittoquit - майстор
n_a написа:
Българин в България да плати $25 за секюрити и то за непозната програма и то за старо писи?
MBAM е безплатна. [-X
sstefanov написа:
Инсталирай Linux!
Винаги съм използвал Linux, да изтегля Windows на някой компютър. Обикновено с това идват и никой не го иска. :-D
sstefanov - майстор
toolegittoquit написа:
Винаги съм използвал Linux, да изтегля Windows на някой компютър. Обикновено с това идват и никой не го иска. :-D
Какво значи "да изтегля"? Винаги Windows си идва или инсталиран, или със съответното DVD.
А при мен през последните 15 години винаги е било обратното - когато има инсталиран Windows, той се използва, за да се изтегли някаква (нормална) ОС (ако вече я нямам на друг носител за зареждане).
Само винаги ме е яд, когато се плаща за нещо, което не се използва, но напоследък това се подобри значително (т.е. не се плаща за простотиите на M$) ...

Мнението ми е, че ако не играеш някои игри, които не вървят с wine, няма никакъв смисъл да плащаш и да ползваш Windows! Доста хора съм убедил в това и не съм имал оплаквания.
toolegittoquit - майстор
sstefanov написа:
Какво значи "да изтегля"? Винаги Windows си идва или инсталиран, или със съответното DVD.
Отзначава инсталиран Трансмишън да изтегля Уиндос.iso, да го запиша на флешка и след това да преинстлирам компутера. Като разбира съ слагам му...уТорентъ. :lol: Уиндбоз идвъ ни на дивиди, идвъ на торентъ. :lol:
А сега сериозно - като ти трябва Аутокад, Оркад, Протеус, Фотошоп или КорелДрау - ще те питам как вървят на Линукс. :)
Последна промяна от toolegittoquit на съб яну 23, 2016 11:35 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
toolegittoquit написа:
...
MBAM е безплатна. [-X
...
Благодаря. Намери шепа бълхи.
Аз пък си имам нещо в Ц. Най-отгоре. d460941d1d132b6cdf5c196e67. Папка. Няма махане
sstefanov - майстор
И откъде го теглиш? И защо не си го купуваш, след като го ползваш, а той е платен?
Всички тези изброени програми струват много повече от Windows и ако се налага си плащаш и за тях, и за бозата. Така е.
Последна промяна от sstefanov на съб яну 23, 2016 11:38 pm, променено общо 1 път.

Тема "Windows XP проблеми..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: