Ползвам компютъра много ограничено,защото не търся филми,песни и др,ровя из форумите които са ми интересни,свързвам се с децата ми и познати по Skype,нямам нужда от другите му възможности,но ми се иска да ми е подредено.Kабела за слушалките,кабел USB,кабели за зарядни и др. се заплитат и понякога се ядосвам,въпреки че ги подреждам.Вие как сте направили организация на компютърното си бюро,за да е в ред.Очаквам да прочета и видя Ваши идеи.В скоро време/10-15 дни/ ще довърша едни подобрения на бюрото и аз ще кача снимки.
И при мен е доста досадно. Особено когато кабела на слушалките се оплете в краката на стола, или го сритам и слушалките прелетят 1-2 метра.
Вчера си купих микрофон и колони.
Така един кабел по-малко ще ми се подмята по бюрото. Това е приоритет номер 1 за подреждането на бюрото.
Засега кабелите на мишката и клавиатурата не ми пречат - идват от задната страна на бюрото. Ако почнат да ми пречат и те, имам безжична клавиатура и мишка - ще започна да ползвам тях.
Кабел за USB-то нямам. Предпочитам да го включвам директно на предния панел на компютъра. В допълнение там включвам кабела за телефона и кабела за фотоапарата.
Тях ги държа в раницата си и ги закачам само при нужда.
Кабела за интернета е прекаран по пода, рутера е завинтен за самото бюро с 2 винта. Кабелите от рутера до компютрите (2 на брой) са къси и подредени, така че те не пречат. Засега не съм привърженик на WiFi.