Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
tottenham - специалист
преинсталирали са ми Уин ХР-то като са ми форматирали и стария системен дял където имах документи и снимки. Свалих си една програма Undelete+, и с нейна помощ си намерих фаиловете и ги възвърнах,но сега интересното е, че нито ми отваря сниките нито документите. На докуменитте виждам само квадратчета и символи някакви, но на снимките нищо, а ми дава че са си с предишния размер, но като ми ги отваря няма никой? Дайте някакви идеи какво да правя. друга програма ли да пробвам или нещо тук може да се задвижи!?
montti - напреднал
настрой си на българск език ХР
и след това от систем тоолс скан на ХДД
80% е вероятността да ги отвориш стандартно
ако не трябва да се погледне
B12 - специалист
няма да стане защо не ги архивира с Akronix нямаше ли кой да ти каже?? Какви са тия спецове ума не ми го побира :? пази боже :sad:
galin.com - специалист
Няма да си ги върнеш. Такива програми ровят из харда и търсят оцелели парчета при форматирането, но не постигат много. Най-вероятно е фалшива радост. Възстановени са ти имена и атрибути, но не и съдържанието или поне не използваемо.
tottenham - специалист
ако знаете програма, с която ще свърша нещо по въпроса ми е споделете.
asenlynch - специалист
Няма начин да се възстановят тези файлове! :sad:
bibiqn - специалист
Имах подобен проблем.Сега не се сещам точно с коя програма но си възтанових 80 % от снимките с нея.Ако се сетя ще пиша,но не се отказвай имаш шанс да си върнеш поне снимките.
http://store.picbg.net/pubpic/76/89/ebb ... a57689.JPG
ето една такава снимка която съм въстановил.
Recover My Files това е програмата .
Последна промяна от bibiqn на пет фев 22, 2008 9:23 pm, променено общо 1 път.
Justy - майстор
FAT-a, един и същи ли е преди и след инсталацията - FAT32 -> NTFS ?
Takezo Sensey - модератор
и при мен стана така след една преинсталация , и до колко то си спомням се справих с "picasa" , http://www.download.bg/index.php?cls=pr ... &g=&order=
tottenham - специалист
свалих е тази Recover my files, и пак ударих на камък. намира ми фаиловете и ги възстановява уж, но .. като резултат същото. нямам изображение.

Тема "възстановяване на данни от НДД" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: