Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stefko047 - специалист
Монитора ми на компютъра е 17 инча мога ли да включа телевизора който е с по-голям монитор към компютъра и най вече безопасно ли е както за телевизора така и за компютъра.Благодаря ви предварително. :2thumbs:
mamkata - специалист
Може. Но как - зависи и от компютъра и от телевизора
desss - специалист
аз си гледах филмите на телевизора с кабел, който ми направиха в един магазин за компютри. слагат ти каквито накрайници искаш. 4 метра ми излезе 17 лева
само ме предупредиха като включвам кабела от компютъра да махам тоя от кабелната
galin.com - специалист
Зависи от телевизора, по скоро от неговите входове. Ако ще гледаш филми - да оправдано е. За основна работа - не става. По-големия размер не винаги означава по-висока резолюция и по-малко междуточково разстояние. Входовете и изходите вече станаха много видове така че погледни с какво разполагаш и на двете устройства. Задължително си сложи протектор на кабелната телевизия (антената), за да не си купуваш всяка пролет нова видеокарта.
Wishmaster-ruse - специалист
Ако си с LCD телевизор давай но ако си с катодно-лъчев ако не се лъжа така се водеха ако няма да гледаш филми не ти трябва.
Телевизора е с малка разделителна способност и няма да можеш да си вдигнеш резолюцията за да ти стане фина картината.
Внимавай с кабеларката прави смущения в картината когато са и двете закачени. Не си закачаи и откачаи кабела от компа (TV - out)при работещ комп да не плачеш после за картата много е калпав в това отношение чипа на тиви аута преискрява кабела и се виждаш вече как броиш кинти в магазина за нова видео карта.
Не трябва двата апарата да имат галванична връзка,за да не ти замине телевизора,като при мен.При безтрансформаторните захранвания съществува този проблем.

Тема "компютър-телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: