Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Wishmaster-ruse - специалист
Значи проблема е такъв искам да разцепя хард на две но Партитишън Меджик не работи под виста и проблема е че нямам драивърите за този Лаптоп а не ми се търсят.
Имали програма която да цепи без да ми изтрие харда?????
montoya - майстор
С партишън меджик, но под ДОС,има го в хирен буут СД.
W123 - специалист
Имаш си вграден инструмент във Вистата за ресайзване на дялове.Също така с него можеш и да създаваш дялове.На Мy Computer му даващ десен бутон,Manage и след това Disk Management.От там нататък ще се ориентираш много лесно.А ако искаш програма пробвай с Acronis Disk Director.Добра е.
montoya - майстор
W123 написа:
Имаш си вграден инструмент във Вистата за ресайзване на дялове.Също така с него можеш и да създаваш дялове.На Мy Computer му даващ десен бутон,Manage и след това Disk Management.От там нататък ще се ориентираш много лесно.А ако искаш програма пробвай с Acronis Disk Director.Добра е.
Ами това нещо вграденото го пробвах, но успях само да намаля от единия дял парче, но неще да го събере с другия. Само към същия дял.
С ултимейт виста съм.
vvladi21 - специалист
Partition Manager 8.5 Professional има го в kaldata.com с нея съм си разделял харда на лаптопа под виста и нищо не се затрива много лесно се работи
Wishmaster-ruse - специалист
Имам още едно питане.
Понеже съм под Виста и си сложих bluesoleil_5.0. Но доколкото разбрах ако не е регистрирано има ограничение до 5 МБ трансвер на данни вярно ли е? И ако случайно някой има Кода за личенза били ми го пратил?

Тема "Проблем с Vista Home" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: