Аз такъв специализиран за латекс не съм виждал,не съм и чувал,пробвал съм се ,но е голяма мъка.Понеже дюзите са фини и трябва да разреждаш доста боята,а тя се улива,а и става голяма мъгла.
За духалките:това което си показал мисля,че е мембрано,абсолютен боклук.Аз ти говоря за тези който са WAGNER W 560 и Bosch PFS 55 .Това са най-евтините модели от по -добрите машини.Със сигурност със тях става да се боядисва латек и то доста добре.Постояно ги ползвам

За духалките:това което си показал мисля,че е мембрано,абсолютен боклук.Аз ти говоря за тези който са WAGNER W 560 и Bosch PFS 55 .Това са най-евтините модели от по -добрите машини.Със сигурност със тях става да се боядисва латек и то доста добре.Постояно ги ползвам

Ама въпроса ми е дали някой се е излъгал да опита нещо такова.
  Ама въпроса ми е дали някой се е излъгал да опита нещо такова. 

(хората са казали, внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне) Взех си въпросния пистолет Green Tool RD-SGC02, взех го на промоция за 50лв. И сякаш предизвиках съдбата. В апартамента се появи голям проблем с влагата, всяка зима прозорците бяха във вода като от водопад и стените мухлясваха. Съответно всяка лято боядисвах, с въпросния пистолет. Миналата година реших проблема с влагата, ако някой го интересува как да ми пише на лично, да не се обяснявам тука. И тази година боядисах за последно надвамя се, или поне през по голям период, а не всяка година
 (хората са казали, внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне) Взех си въпросния пистолет Green Tool RD-SGC02, взех го на промоция за 50лв. И сякаш предизвиках съдбата. В апартамента се появи голям проблем с влагата, всяка зима прозорците бяха във вода като от водопад и стените мухлясваха. Съответно всяка лято боядисвах, с въпросния пистолет. Миналата година реших проблема с влагата, ако някой го интересува как да ми пише на лично, да не се обяснявам тука. И тази година боядисах за последно надвамя се, или поне през по голям период, а не всяка година   . Ако стаята е празна и не трябва да пазните нищо, всичко става като на магия, за по макко от 20 мин е готово. Отсичането с пистолета е трудно, изисква предварителна подготовка.
. Ако стаята е празна и не трябва да пазните нищо, всичко става като на магия, за по макко от 20 мин е готово. Отсичането с пистолета е трудно, изисква предварителна подготовка.