Не си вземай Мегахим,много съм си патил с тях.На добра цена са Оргахим,а качеството им е по -вече от прилично.Забрави за разредената боя вместо грунд ( соц отживелици.) Използвай система на производителе и не меси грунд и боя от различни производители.Винаги разбърквай добре,винаги грундирай (с четка с мек естествен косъм ).Не разреждай боята ,освен ако производителя не допуска разреждане в определени проценти.Прегледай форума темата е обсъждана многократно.И не ти препоръчвам да тонираш боя,освен ако вкусовите ти са твърде екстравагантни и предлаганите оцветени интериорни бои не ти допадат по цвят.При боядисването е от еднаква важност материала и инструмента ,а най вече ръката
В Боро ми бяха казали че за моите 30 квадрата са нужни 2 ръце, тоест 10 литра боя за 30 или 35 лв .
Маистора ми препоръча Полисан, но нямат такава разфасовка за моита квадратура иначе можело и с 1 ръка да покрие, сатенената боя.
А дали не е добре да грундирам отново понеже от последният път като грундирах мина доста време(4,5 месеца).
Маисторите дето ми правиха шпакловката също казаха че трябва да се грундира , но мисълта ми е дали не са се разсъхнали стените или не знам и аз какво