Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
plamenpanajotov - специалист
колеги някои тествал ли е тази прехвалена боя с термоизилационни качества и от къде се намира
vesel - специалист
Пробвал съм Термомакс, тя е подобна, просто на друг производител. Проблема при мен беше единия ъгъл на стаята, където се образуваше термомост заради бетонната колона на терасата. Стената там се навлажняваше и се появяваше мухъл. Тъй като вече всичко имаше своя окончателен цвят се наложи да тонирам Термомакс-а. Стана много добре и най-важното има нужният ефект. Влагата вече не кондензира там.
Смятам обаче, че това решение с боята е само за "закърпване" на положението :roll: Трябва да се осигури достатъчно вентилация и отопление на помещението, а също и добра термоизолация.
За Русе знам кой предлага тези бои. Преди в сайта на фирмата вносител имаше данни за дистрибуторите в страната, ама сега май няма. Освен да се прави запитване
batman - специалист
Напълно съм съгласен. За кой град става въпрос?
Natalka - специалист
Ако не можеш да намериш точно Термошилд или Термомакс потърси на други фирми. Води се атермична боя на водна основа.
mici - специалист
Термошилд е решение, но vesel е прав, че това е половината от решението. Фирмата представител е "Селан", София, бул.Дондуков 24 Б, 02/ 986 3059, инж. Огнян Въгленов. тел. 0888 231 624.

Тема "Термо шиилд къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: