Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
kkooccee - помощник
Здравейте, майстори :)

Имам вила, втория етаж (таванския) сега го подготвям за да се нанасям през лятото. Не искам да го шпакловам с гипс, щото мазилката не ми е лоша. В Гърция миналото лято видях направено така. Моля, дайте предложение, някакъв латекс да ползвам направо с мечето върху мазилката. Дишащ ли, варов ли, какъв и ако може марка да ми препоръчате.

Благодаря предварително на всички откликнали на молбата ми!!!
housedoktor - майстор
Добре дошъл във форума.Накратко-грухд+латекс и си готов.Прегледай темите във форума и ще си отговориш на въпроса,а и ще научиш още много неща
kkooccee - помощник
Мерси,

А латекс на Практикер - Фауст? Удачен вариант ли е?
housedoktor - майстор
НЕЕЕ не за бога,само Фауст не.оргахим си вземи -не са скъпи
hetfield - напреднал
"МЕФИСТО" на "ОРГАХИМ" щети свърши добра работа. На варова основа е цената му е добра.
kkooccee - помощник
Благодаря ви!

Грунд и Латекс на Оргахим - Мефисто. На това се спирам.
EDI - майстор
Само дано ти е изсъхнала хубаво мазилката, защото латекса може да ти затвори влагата и да мухляса след време.Аз направих една такава грешка преди няколко години - върху прясно измазана стена шпакловах и след няколко седмици сложих латеск.Зимата направо беше вода.
kkooccee - помощник
Ама чакайте,
Аз не смятам да шпакловам. И затова питам за дишаши латекси или на варова основа щото не искам да запечатвам.

А, че е изсъхнала е сигурно, щото е от миналото лято.

Поздрави на всички!
EDI - майстор
Дишащ, недишащ, все тая.Проблема не е в шпакловката, а в латекса.При теб поне мазилката сигурно е изсъхнала и няма да го имаш този проблем.
kkooccee - помощник
EDI,

Да разбирам ли, че и Дисповит да си взема, все тая.

Идеята ми е следната: така и така няма да шпакловам с гипс искам да оставя стените дишащи.
Щото в апартаментите първо с гипс съм ги запечатал и после с латекс Дисповит

Тема "Боя върху нова варова мазилка (хоросанова)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: