• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
b52
Ето как решихме проблема:

1. Махане на най-горния пласт или всъщност колкото може повече от предишните пластове боя, латекс или какво там е било.

2. Грундиране.

3. Шпакловане на тавана с "колор кит".

4. Боядисване с латекс.

Станаха идеални.

Явно на пазара са се появили доста нови материали за последните десетина години. Въобще не знаех за съществуването на "колор кит". То си е вид шпакловка, но доста тънка, финна, бяла и създава много добра основа за боядисване.

Сега наред са стените.
GLOBUS - помощник
Стъпките при такава замърсеност са три:
1.Боядисваш с блажно(най-добре "супер бяло" на леко)
2.След като изсъхне шкуриш с 120' или 100' за да стане повърхността абразивна
3.Боядисваш с ФАСАГЕН(той е много по-покривен, а на теб това ти трябва) :wink:
4.Обаждаш ми се да почерпиш :partyman:
Сперма, никотин, кръв, шампанско, кафе, готварски "морафетии" и др.задължително се запечатвт с блажно(ако не шпклваш разбира се).
Ако не стане ела и ме заплюй! :-D
zvetomil - специалист
:cool: AZ MINAX tavanite s niakav skap grund na AKZO NOBEL ili LEVIS ,za zahvastane na varta kam tavana i posle s onia skapia latex LEVIS.TOGAVA misleh jenata za GLEZENA s toia skap latex,no stana super.Posle kvo se machih s edni balgarski evtini pti edin drug remont mani mani. TOIA GRUND za PREDI LATEX na TERAZID G-44 DOBAR li e???
iolly_ - специалист
Кажете как да почистя черни петна от полюлеи на тавана?

Полюлеите ми сочат нагоре към тавана и сега имаме три черни петна.....страх ме е да не ги разнеса.
leonardo_vd - модератор
iolly_ написа:
Кажете как да почистя черни петна от полюлеи на тавана?

Полюлеите ми сочат нагоре към тавана и сега имаме три черни петна.....страх ме е да не ги разнеса.
Ами с шкурка :-D
  • 1
  • 2

Тема "7+6+6 ръце Латекс и не покрива...Влезнах у историята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: