Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
housedoktor - майстор
Ако водещото е цената-направи си грунд от Ц200 и вода съотношение 1 част Ц200 и 7 до 8 части вода.А този там грунд Бел..едикво си -не съм ползвал
scorpia - напреднал
Такаааа..
Грундирахме!
Сега отново да ви занимая с моите терзания...
Съветват ни горещо да минем една ръка бял, по-разреден латекс, за да сме сигурни, че цветния ще покрие добре след това..
Питането ми е какъв латекс да ползваме.. Може ли да е по-евтин, а не Церезит? И колко повече да го разредим? :?
housedoktor - майстор
Може с бял първо ,но хубавите бои след грундиране покриват напълно от 2 ръце ,не виждам смисъл от бялата
scorpia - напреднал
Такаааа...
За наш "късмет" тези от Церезит са спрели да тонират 2 седмици, защото щели да сменят боята и каталога..
Сега сме в чуденка какво да правим..
Дайте идеи за качествено цветно боядисване, което да не ни удари яко по джоба..
60 кв. м. таван + 110 кв.м. стени (цветни) (до към 250 лева можем да заделим)

Дулукс, Левис, Б. Муур, Бенетон, Хамелекон, Леко, Оргахим... :?

Моля ви - помагайте! :hilfe: :hilfe: :hilfe:
scorpia - напреднал
Чудя се всъщност Дулукса и Левиса наистина ли са толкова скъпи.. :?
Много ме плашат хората с тях, ама ако ще трябва за тяхната цена да удрям 5 ръце български латекс - мерси!

Предпочитам да е малко по-скъп и на 2 ръце да хване добре!
И най-вече да е хубав цвят!
housedoktor - майстор
никога не съм имал проблем с Леко на Оргахим.за цената си е супер боя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аз не разбрах какъв Дулукс какъв Левис на нешпакловани стени!
scorpia - напреднал
Стените са си шпакловани, но не фино!
Сега, като не ми се занимава да ги шпакловам още да живея на шпакловка ли само.. :?
Не драматизирайте толкова много! :lol:
Natalka - специалист
Със сигурност може да се вложите в тия пари, ако минете на вариант таваните да са с немиеща се боя, а стените с боя, която издържа на Х измивания, стига разбира се цветовете на които сте се спрели да не са много наситени. От посочените от теб марки - Дулукс, Левис, Ер -лак/ на две ръце при средно наситен цвят/, Оргахим -ска , ще ти свършат работа.
hetfield - напреднал
Като не са ти финосани стените, недей се хвърля на скъп латекс. Просто е грехота .

Тема "Моля за съвет - тониране на латекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: