Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
jorjo - напреднал
Здравейте, стаите ми са боядисани с постна боя, таваните с пресечена блажна. Нуждае се от подновяване. Каква боя да избера за тавана и за стените?
jorjo - напреднал
Някой знае ли отговор на моя въпрс ????? :?
Тани - модератор
Латекса хваща и върху двете основи.
Sav4ev - специалист
Че хваща е вярно, но не рядко в практиката се случва постната боя да се "навие" върху мечето - за съжаление трябва или много шкурене или специален грунд или много внимателно боядисване при първа ръка. При следващите слоеве обикновенно няма проблеми.
Justy - майстор
Първата ръка удари с четка - хем по плътно :wink: След това нямаш грижа - и аз съм го патил това.
jorjo - напреднал
Благодаря ви много че се сетихте най сетне да ми пишете но бихте ли ми казали какъв е тоя грунд и как се нанася :) :)
Emerald - модератор
Пръскан с помпа латекса какъв е проблема? :? И без това по този начин изглежда най-добре.
Грунда е специален за латекс и се нанася по същия начин. Дали постната боя ще лепне по валяка на латекса или на грунда е все тая. В случая не ти е нужен грунд, а по-внимателно боядисване.

Тема "каква боя да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: