Не съм сигурен какво трябва да изразят последните 2 мнения .... но като цяло няма да се опитвам и да разбера , Просто дадох една идея на жената как може да направи нещо интересно САМА и защитено от виншни влияния С доказано качество и италиански сертификати , при това значително по ефтино от Oikos, Fractalis , Dulux , Brilux , Osaka , Banjamin Moore , United colors of beneton , Sigma , Helios spektra , Caparol ......... и да не изброявам още ..... и то не защото искам да го "продам" а защото вече над 10 години работя със всеки един декоративен ефект и венецианска мазилка на горепосочените марки .И знам и най-малкия недостатък на всяка една от тях , както и всичките им предимства ! никога не сам продавал бои !!! а 10 години съм полагал такива (да не се обърка някой)
а змейос ,визуалилзатор съм само от 10 месеца , там няма да споря .Още се уча
и най малкото ако не си пробвал да слагаш декоративен седефен полупрозрачен финиш поне прочети техническите характеристики на велатурните декоративни мазилки и тогава препоръчвай
Поздрави
а змейос ,визуалилзатор съм само от 10 месеца , там няма да споря .Още се уча

и най малкото ако не си пробвал да слагаш декоративен седефен полупрозрачен финиш поне прочети техническите характеристики на велатурните декоративни мазилки и тогава препоръчвай
Поздрави