Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
procar - напреднал
Здравейте,искам да боядисам апартамента с латекс на Dulux или Levis,въпроса ми е може ли да се грундира с друг грунд а не на споменатите фирми,просто м исе вижда прекалено много за 2,5 л-60 лв.да е за една стая добре но за цял апартамент се образува сериозна сума.
Ако някой е ползвал друг грунд и не е имало проблем нека сподели.
wizli - специалист
праскай всичко с Леко,
хем ефтино хем качествено.
:lol:

с ъс скъпите бои не винаги резултата е добър,
веднъж ми се наложи да боядисвам 4 ръце LEVIS /тъмен цвят/, ти кажи дали е на сметка.
unclebim - специалист
с Борогрунд никакви ядове, а LEVIS 4 ръце много ме учудва защо се е наложило да се минават...
EDI - майстор
И аз се учудвам.В коридора си боядисах с ЛЕВИС преди 4 години и две ръце покриха идеално.
Йорданов2 - специалист
wizli написа:
праскай всичко с Леко,
хем ефтино хем качествено.
:lol:

с ъс скъпите бои не винаги резултата е добър,
веднъж ми се наложи да боядисвам 4 ръце LEVIS /тъмен цвят/, ти кажи дали е на сметка.
Изцяло подкрепям това мнение. На мен ми се е налагало с Дюлакс да слагам 4 ръце. Прекалено тънък ляга, хем не се разрежда и е като истинско кисело мляко.
ebahti - майстор
тоя ЛЕВИС е пълен боклук
sezoni1 - напреднал
Боята е много добра,но имам инцидентен случай в детска стая с жълто ,розово,другия цвят вече не си го спомням и синьо-като синия цвят от 4 ръце не покри добре.Другите покриха от първа,като втората дава прекрасен завършен вид.
Става дума за ЛЕВИС боя.
procar - напреднал
Благодаря за отговорите, от няколко дена чета и всеки вика Dulux-a и Levis-a били много добри а сега се оказва че са по зле от Леко,имам още около месец до боядисването но ме вкарвате в доста размисли.
wizli - специалист
Това за ЛЕКО/Оргахим съм съвсем сериозно,
ако ти устройва тяхната гама - взимай,
за парите които ще дадеш за Дулукс - 5 пъти си пребоядисваш къщата.
Особено ако имаш деца - няма спасение.
>>>>>>>>>>>
За ЛЕВИС - зависи май от цвета, обикновено 2 ръце стигат, но не винаги...
neillmakoli - специалист
:? А туи леко дали се мие като го хвалите толкова много :?:

Тема "Грундиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: