• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
zaksofon - специалист
Боядисах вече едната стена на една ръка, но ми свърши латекса както се очакваше. Ще пратя снимки как се е получило директно върху мазилката. Със сигурност щеше да стане по-добре с шпакловка, но не ми останаха нерви вече да се занимавам с мазача. Извън темата отивам, но всичко си направих сам - зидарията, куфражите, поясите, трегерите, плочата на пода, плочките, покрива, изолацията на покрива, токовете, гипсокартон на тавана, даже дограмата си монтирах сам че по-евтино и само за мазилката виках човек- та за 25 квадрата мазилка (общо) го чаках да работи 2 седмици. Просто нямаше да мога да го търпя още толкова и за шпакловка - на всичкото отгоре ми изпи и малкото ракия :-D
hetfield - напреднал
Щом като е върху мазилка давай смело.Но върху шпакловани стени с тоя тефлон става пълен майтап ,макар и грунда да е на същия производител.
  • 1
  • 2

Тема "Препоръчайте грунд ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: