Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Илиян Илиев™ - майстор
За ПДЧ ли става въпрос? :?
n.yaneff82 - специалист
Ще трябва да се избягват ,не кантираните части да не се виждат , а относно лака ,няма ли с него да се чисти по лесно и да предпазва боята
iv4enceto21 - помощник
нали се боядистват самите плоскости са перфектно гладки те са обработени, но само не са кантирани. ако ще е несполучливо колко пари е катирването на кв м с материали и труд
Последна промяна от iv4enceto21 на съб дек 04, 2010 9:44 am, променено общо 1 път.
toni_g79 - специалист
n.yaneff82 написа:
Ще трябва да се избягват ,не кантираните части да не се виждат , а относно лака ,няма ли с него да се чисти по лесно и да предпазва боята
Ми незнам,не виждам каква е разликата между между боя с гланц глос(като автоемайл лак примерно или друг глос),и същата боя с лак отгоре.Ще се раздвам ако ме убедите в противното,просто наистина не виждам смисъл :) Нали за това са лъскавите бои от сорта на Gloss i High Gloss :?
peter_m - специалист
iv4enceto21 написа:
нали се боядистват самите плоскости са перфектно гладки те са обработени, но само не са кантирани. ако ще е несполучливо колко пари е катирването на кв м с материали и труд
кантирането е на л.м. и е в зависимост от канта дали е тънък или дебел. ( и какъв кант ще си купиш)
iv4enceto21 - помощник
toni_g79 написа:
n.yaneff82 написа:
Ми незнам,не виждам каква е разликата между между боя с гланц глос(като автоемайл лак примерно или друг глос),и същата боя с лак отгоре.Ще се раздвам ако ме убедите в противното,просто наистина не виждам смисъл :) Нали за това са лъскавите бои от сорта на Gloss i High Gloss :?
дааа според мен лака е за запечетване и здравина
Последна промяна от iv4enceto21 на съб дек 04, 2010 9:49 am, променено общо 1 път.
iv4enceto21 - помощник
peter_m написа:
iv4enceto21 написа:
кантирането е на л.м. и е в зависимост от канта дали е тънък или дебел. ( и какъв кант ще си купиш)
те са голи плоскости без грам кантосване, предполагам че изцяло кантосване на плоскостта и ми се иска цвят венге или нещо тъмно, ако тва ме питате
peter_m - специалист
Обикновено не се кантират страните, които са вътрешни (т.е. са застъпени) за икономия. Корпусите се кантират с 0.4 мм (обикновено), а вратичките обикновено се кантират с 2мм кант, който се заобля, визуално изглежда по-добре.
iv4enceto21 - помощник
peter_m написа:
Обикновено не се кантират страните, които са вътрешни (т.е. са застъпени) за икономия. Корпусите се кантират с 0.4 мм (обикновено), а вратичките обикновено се кантират с 2мм кант, който се заобля, визуално изглежда по-добре.
и л. м средно струва с труд и материали ????
n.yaneff82 - специалист
И аз мисля ,че лака е за запечатване на боята , защо автомобилите първо ги боядисват и после ги лакират ,

не мислете че разбирам от боядисване и се дразня с някой ,точно обратното е не разбирам и питам да знам :?

Тема "кухня ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: