• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Тани написа:
Дори с търкане на целия таван трудно ще докараш същата текстура навсякъде!Най-правилното решение е да прешпакловаш целия таван с фина шпакловка - най добре от тези пастообразните в кофите и след това грундиране. Най добре ще е да ползваш праймера на боята с която ще боядисваш . Материала за шпакловката струва по-малко от една ръка боя , но ти дава 100% гаранция за успех!
Някое по лесно решение нямали..... :axe:
toni_g79 - специалист
Зашкури целия таван,но не много,после боядисвай,ако грунда не е надигнат на общата повърхност няма да личи,ако го и напръскаш съвсем няма да се вижда.........
Тани - модератор
ilia1984 написа:
Тани написа:
Дори с търкане на целия таван трудно ще докараш същата текстура навсякъде!Най-правилното решение е да прешпакловаш целия таван с фина шпакловка - най добре от тези пастообразните в кофите и след това грундиране. Най добре ще е да ползваш праймера на боята с която ще боядисваш . Материала за шпакловката струва по-малко от една ръка боя , но ти дава 100% гаранция за успех!
Има - колегите са ти ги казали! Зависи колко бързаш и дали ще имаш време, средства и нерви да ги изпробваш . В зависимост от критериите ти и от разликата в повърхностите има вероятност да си удовлетворен и от някой по-лесен метод! Лично за мен е по-лесно да прешпакловам тавана отколкото да го шкуря , особено когато става въпрос за шлайфане на боя!
dpp - специалист
Някой може и да ме опрекнат но...Пробвай с малко Боро Дълбокопроникващ грунд! Вземи малко шише, разтвори 1/4 или 5 мисля беше. Намажи едно место коло 20х20см. Изчакай да изсъхне около 4-6 часа и пробвай с една ръка латекс. Ще стане, аз съм замазвал петна така....
Тани - модератор
Проблема на питащия не е в покривността на боята , а в релефа . Петното си личи не защото не е същия цвят , а защото е с друг релеф(текстура)!
silllveto - Майсторица
ilia1984 написа:
Сори за спама, но най-лесното решение е да не ти пука :wink: От опит го казвам.
  • 1
  • 2

Тема "Боядисване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: