• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
grammy - специалист
значи при мен е постна боя, но не цапа при пипане, освен това на 50% падна заедно с тапета. смятам да грундирам и после шпакловка гипс 2 ръце и накрая латекс 2 ръце.
mumar - специалист
Ха, разбирачите още пият биричка...
Ами аз на твое място бих теглила чертата:
-нямам време, че ме е подпрял ремонт
-върху постното е имало тапети- може от лепилото да не цапа
-50% е паднало с тапетите- остава да падне още толкоз, но кога...дано не е след ремонта :prayer:
-ако аз ще правя шпакловка и латекс по 2 ръце, определено не бих искала да завися от вероятността след целия труд и средства това да се случи! :partyman:
grammy - специалист
пф, наздраве, ама нямам време за биричка, ха ха. уточнявам, че където е имало пепило за тапети, боята пада заедно с тапета. а постната боя не цапа , щот навремето преди 40години майстор-декоратора бай кольо слагаше разни щуротии в боите, и до ден-днешен боите му не са мръднали откъм цвят и здравина. ще рискувам пък да видим какво ще излезе. чакайте резултат след 1 година. благодаря за съветите хора!!! :)
  • 1
  • 2

Тема "Трябва ли да се грундира преди латекса?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: