• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
toni_g79 - специалист
Ами в такъв случай взимаш блажна боя сатен и действаш :) облепяш гредите и натам е ясно .Аз бих взел на дулукс сатен,но то си е въпрос на вкус :)
GT - помощник
Купих цветен лак за дърво на Dulux (protective woodsheen). Това ми го препоръча продавача (в магазин само за материали на Дулукс) за постигане на този ефект с виждащи се нишки на дървото. Малко обаче беше скептичен към крайния резултат предвид, че дървото е мазано с безир... Въобще, каза че когато е мазано с безир, каквато и да е боя, няма да хване добре. Уточних, че е мазано малко, и то преди 10тина години и той каза - ами добре, тогава може и да се е поизпарил за толкова време, пробвайте ... Както и да е, аз нямам друг избор, защото все нещо трябва да се направи. Дано стане де, защото този лак хич не е евтин ... Като го пробвам, ще споделя какъв е резултата :)
  • 1
  • 2

Тема "Вид и марка боя за дървен таван (ефект на състаряване)?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: