• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
daley - специалист
Имам един цял апартамент за боядисване. Та за него ще ми трябва съвет за бои - вид, фирма производител. Гледам че има поне 10 производителя с по 10 вида бои. Ако имате опит с различните бои, моля споделете го. Боичките ще са за сухи и мокри помещения. Дневният тракт като мокро или сухо да го третирам? За коридора нещо по-различно от сухо помещение трябва ли? Навсякъде ще се боядисват тавани и стени. Ако може да дадете и разходна норма на предложената боя.
housedoktor - майстор
Не си споменал нещо важно-цената.Защото има от Селт до Бенджамин Мур .Ако става въпрос за златната среда -Хритекс ,гръцки са .Нямам конкретни оплаквания и от качеството на Оргахим ,но напоследък ме разочароваха като продуктова гама
daley - специалист
Не съм споменал цена, защото нямам поглед върху цените и не мога да определя какви разходи да очаквам. Все пак не искам да е най-евтината и съответно калпава боя, както и няма да мога да си позволя най-скъпата. Та нещо което да е компромис цена-качество.
Свържи се с тези хора WWW.DEKORATIVNI-BOI-MAZILKI.COM , няма да ти вземат пари нито за оглед нито за консултация. Аз и жена ми останахме доволни:). Успех :yawinkle:
daley - специалист
mitko petrov написа:
Свържи се с тези хора...
Благодаря ти, но освен в София хората имат интернет и в другите краища на света. София не е центъра на вселената :)
zaqwsx - помощник
daley написа:
mitko petrov написа:
Свържи се с тези хора...
Благодаря ти, но освен в София хората имат интернет и в другите краища на света. София не е центъра на вселената :)
А ти, писа ли къде се намираш? Боб ли да хвърляме? :)
daley - специалист
zaqwsx написа:
А ти, писа ли къде се намираш? Боб ли да хвърляме? :)
А каква е разликата в боите на даден производител, които се предлагат в София и в другите градове и села в България? Разлика ще има единствено в цената, което не е важно в конкретния случай. Ако бях в Африка или на Антарктида, тогава щях да уточня за климатичните особености на дадения район.
zaqwsx - помощник
"Кефят" ме хора като теб. Питаш за съвет, после се сърдиш, че не са ти дали правилния отговор, въпреки, че не си подал достатъчно информация... Не си посочил къде се намираш, т.е. можем само да гадаем какви магазини има в твоя град/село. Не си посочил какво е повърхността, стар латекс, тапети, гипсова шпакловка или нещо друго. Не си посочил дали ще е бяло, блед цвят или наситен... и т.н.
Точно преди 2 дни и пред мен стоеше дилема за избор на латекс, само че за 800 м2 стени и тавани. Порових във форума, прочетох няколко теми по въпроса, спрях се върху 2-3 марки, потърсих и прочетох мнения за тях, разходих се до Баумакс, посмятах и избрах боя която да отговаря на всички мои изисквания и с оптимално съотношение цена - качество.
toni_g79 - специалист
mitko petrov написа:
Свържи се с тези хора http://WWW.DEKORATIVNI-BOI-MAZILKI.COM , няма да ти вземат пари нито за оглед нито за консултация. Аз и жена ми останахме доволни:). Успех :yawinkle:
Митко Петров останал доволен от Камен Петров :-D
Не Ви разбрах! Лошо ли е ,че съм доволен от човека? Може би сте някакъв гуро в средите и няма по-добри от вас.Тъп и злобен коментар. Не Ви отива.
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за бои" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: