• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
toni_g79 - специалист
mitko petrov написа:
Не Ви разбрах! Лошо ли е ,че съм доволен от човека? Може би сте някакъв гуро в средите и няма по-добри от вас.Тъп и злобен коментар. Не Ви отива.
Какво му е злобното :? Имаш 2 поста самореклама.Не е това начина да се самодоказвате,оставете другите да го направят и преценят... :partyman: "Пийс Мен"
daley - специалист
mitko petrov написа:
Не Ви разбрах! Лошо ли е ,че съм доволен от човека? Може би сте някакъв гуро в средите и няма по-добри от вас.Тъп и злобен коментар. Не Ви отива.
Кога екип от "тези хора" ще може да дойде на оглед и консултация на морето без пари?
А ти ,кога ще отидеш на 500км. да консултираш някого за чест и слава :lol: ?
Дребни душици, не си заслужава да се коментира с вас. :) :)
housedoktor - майстор
Митко,Митко ..не така надменно де :-D
daley - специалист
mitko petrov написа:
Свържи се с тези хора ... , няма да ти вземат пари нито за оглед нито за консултация. Аз и жена ми останахме доволни:). Успех :yawinkle:
Първо гръмко обясняваш и хвалиш "тези хора", че правят за без пари нещо.
mitko petrov написа:
А ти ,кога ще отидеш на 500км. да консултираш някого за чест и слава :lol: ?
Дребни душици, не си заслужава да се коментира с вас. :) :)
А после ми обясняваш, че така не можело. Ха сега де. :?

Дано поне жена ти е останала доволна от "тези хора", че моята не е. Айде лека, доходна и безаварийна на теб, на жена ти и на "тези хора" също. :partyman:
Пробвай латексите на Мегахим, но тези на Декоратор, не Практика. Много добре покриват. 5кг-30кв. за една ръка. Цената им е 14.40 по каталог
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за бои" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: