Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,

Оградата на вилата ми е била боядисвана преди години с червен грунд и върху него черна боя. С времето боята на доста места е паднала и отдолу се вижда грунда. Щях да я боядисвам по стандартния начин с четка и кофичка, но ми хрумна нещо и искам да ви питам. Тъй като оградата е с елементи които не са много удобни за четка има ли предимства да се боядиса със спрейове. Като цена ще излезе ли по скъпо и дали значително по скъпо? И като качество, по-лошо ли ще е покритието? Сигурно зависи и от вида и качеството на спрея ако можете да препоръчате и марки и видове ще съм благодарен.
VLADO66 - майстор
По скъпо и с по-лошо качество.За ограда си требе дебел слой боя нанесена с четка или в краен случай с пистолет.
Тогава можете ли да ми препоръчате марка боя с добра цена и качество? По-добре да знам нещо конкретно отколкото да купя от първата железария...
VLADO66 - майстор
Изшкурваш люспите и си купуваш Протекта.

Тема "Боядисване на ограда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: