Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,
търся съвет относно една финиш шпакловка-kalibra gibs saten.След като нанеса въпросната шпакловка става на жълти петна,преди нея съм шпакловал със Cerecit CT126.Въпроса ми е дали двете шпакловки не са съвместими и от там да избиват тия петна и дали като боядисам стената ще изчезнат.Благодаря предварително.
nikogargov - специалист
Грунд боя и си ФИНИШ :partyman:
ivanovrg - специалист
някой шпакловки стоят леко жълтеникави когато са по на дебело (спрямо места където е на тънко) нанесени

такива жълти петна изпиват на места където стената е опушена(стена зад която се крие напукан комин )
на места където е пушено много и никотина избива върху шпакловката и боята в последствие
на места където е имало теч по стената

ако е просто от цвета на шпакловката направо продължавай нататък
ако е от другите случаи има други решения
Явно си е от шпакловката до туй заключение стигам,защото втора подобна турска шпакловка взимам и става на такива жълти петна.Там където съм я нанесъл не се пуши нито има печка с дърва.Достатъчно ми е да разбера дали бялата боя ще ги скрие тия петна или да взимам Ceresit CT127,борокид,SHEETROCK или нещо подобно с което да белне.
nikogargov - специалист
Няма смисъл да се набутваш само, аз само с турска работя на АйГипс и става така на петна жълтиникави но после се покриват дори и без грунд но за да имаш по добър ефект си го сложи :)
sdeath - специалист
Кви са тия марки чудеса, най-обикновенните български за мен са по-добри от Церезит , няма проблеми по-лесно се работи с тях и са по-евтини най-важното !

Тема "след финиш шпакловка избиват жълти петна." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: