Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
wdas - помощник
Боядисах едната стена в стаята ми в черно и исках през нея да минават 2 черти,една по-тясна и една по-широка,направих го с 3-4 ръце от боята,тиксо и малко бяла боя (акрилатна),черната не съм сигурен каква се води точно,но пишеше вътрешно боядисване,мисля,че е акрилатна+ нещо друго.
Защо пускам темата след като съм го направил?Ами първо стената стана цялата напръски понеже я пръсках с един уред за прахово боядисване (не знам дали така се нарича) отделно от това самото тиксо като го лепих нямаше как да го направя мн точно и леко се виждат кривини тук там,и сега ще купувам наново боя (този път повечко и само за тази стена) и мисля да я мина цялата с четка и валяк ,дебел слой на добра светлина,но се чудя чертите да ги пазя ли с тиксо или да ги мъча наново ?
Ето и снимката:
Изображение
Въпроса е ако ги мъча отново,може ли да ми дадете съвет как да станат по хубави и по-прави ?

Тема "Бели черти по стената" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: