• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
bikerider_ - специалист
А къде да намеря основа?! :?
W123 - специалист
От магазина за хранителни стоки и перилни препарати.Обикновенно я слагат до белината и кислола и струва 50-60 стотинки литъра.
Ако е някоя засукана продавачка или консултантка питай къде е натриевия хидрооксид.Това е натриевата основа или както ти е позната сода каустик.Така като използваш натриев хидрооксид ще се направиш на тежък и ще изглеждаш високо в очите й и може да те покани на кафенце или да си каже-тоа па селяндур явно търси сода каусик да си вари сапун :-D
bikerider_ - специалист
Хахаха, мерси за съветите, но не си търся мацка за кафе, още по-малко по тоя начин! В магазините наоколо са все лелки и без тва... :-D
Иначе ето какво е съдържанието на въпросния препарат, с който свалих боята(сори за кофти снимката:-D ): http://img355.imageshack.us/my.php?imag ... 312ys4.jpg
Не виждам нито 1 киселина вътре, която да ми е позната, макар че с химията съм на "Вие". Вие кажете, на киселинна или както ми е струва на мен, на някаква друга основа е препаратът? Което може би ще рече, че трябва да наям рамката с някаква киселина, преди боядисването?! Макар че вече я почиствах с 1 абразивна гъба, подобна на шкурка, и алуминийят направо светна! :)
shotik - майстор
В работилница за прахово боядисване ми казаха ,че ползват БОДИ 700 или ТЕРМИНАТОР.Пробвай с тях.
  • 1
  • 2

Тема "Начин за сваляне на прахова боя от алуминий?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: