Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
s.yordanov - помощник
Здравейте, предстои ми ремонт на апартамента (ще боядисвам кухня, хол и спалня). Какъв латекс бихте ми пропоръчали. Засега съм се спрял на продукти на Оргахим- Леко. Някой ползвал ли ги е, качестве ни ли са? Какво бихте ми пропоръчали?
Дулукс е добър за цветен заради цена-качество.
Капарол високия клас е много добър също и от българските на Мегахим.
itev - специалист
Артеколор! =D>
Не ми плащат за ракламата и не работя там!
s.yordanov - помощник
speedbg84 написа:
Дулукс е добър за цветен заради цена-качество.
Капарол високия клас е много добър също и от българските на Мегахим.
Дулукс не е ли също висок клас?
torbalan - Дървен философ
Когато е бяло - боядисвам с най-евтиния, който има в момента в магазина...
s.yordanov - помощник
torbalan написа:
Когато е бяло - боядисвам с най-евтиния, който има в момента в магазина...
ще има и цветно, няма да е само бяло.
EDI - майстор
Много добър е ЛЕВИС, ползвал съм го.Също така ползвах някакви гръцки латекс и фасаген, една марка, но не и знам името, в Ямбол ги бъркат в един специализиран магазин.И двата са с висока покривна способност, плътност на цвета и високо относително тегло литър/килограм.
s.yordanov - помощник
EDI написа:
Много добър е ЛЕВИС, ползвал съм го.Също така ползвах някакви гръцки латекс и фасаген, една марка, но не и знам името, в Ямбол ги бъркат в един специализиран магазин.И двата са с висока покривна способност, плътност на цвета и високо относително тегло литър/килограм.
Левис ми идва малко скъп. Затова се насочих към Леко-то, нещо за него?
marmoz - специалист
EDI написа:
Много добър е ЛЕВИС
+1,особено ако ще си го боядисваш сам,по качествен латекс по малко ръце /пъти/ за добър ефект,по добра покривна способност,и гледаи разходната норма ,че аз на бояджията като боядисваше не му казах че ще взема левис ама го питах колко латекс да взема......... та после ми вика що не каза че ще вземаш левис,та така и ми остана.... :-D :-D :-D
s.yordanov - помощник
marmoz написа:
EDI написа:
Много добър е ЛЕВИС
+1,особено ако ще си го боядисваш сам,по качествен латекс по малко ръце /пъти/ за добър ефект,по добра покривна способност,и гледаи разходната норма ,че аз на бояджията като боядисваше не му казах че ще взема левис ама го питах колко латекс да взема......... та после ми вика що не каза че ще вземаш левис,та така и ми остана.... :-D :-D :-D
да сам ще боядисвам

Тема "Какъв латекс да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: