• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
liliq - помощник
Предстои ми поредния ремонт и се замислям дали да сложа тапети или шпакловка + латекс :? Има страхотни десени и голям избор и правилно съчетани мисля , че ще се получи добре, но от друга страна в последните години шпаклованите и боядисани стени са предпочитани май.Какво мислите вие за тапетите - плюсове, минуси .....благодаря ви предварително :)
Palawnik - специалист
Всичко е въпрос на вкус. Понякога тапетите могат да изглеждат много по-добре от шпакловка + латекс. Въпрос на вътрешен дизайн. Ако цялостната визия на жилището се подбере.
В крайна сметка ти ще живееш в това жилище. Гостите идват и си отиват, но ти оставаш. Щом ти харесва с тапети какво ти пука какво ще кажат комшийките?!?!
Всяко нещо с времето си преди много години бяха луднали по ламперия в коридорите. После изчезнаха, появи се „Диколин”. На мен лично не ми харесва. Гледам сега отново се появяват такива идеи.
Добре сложени тапети изглеждат по-добре от калпава шпакловка и кофти цветове.
liliq - помощник
А от добре подбрани и сложени тапети и добре направена шпакловка +латекс кое би предпочел и защо :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
liliq написа:
А от добре подбрани и сложени тапети и добре направена шпакловка +латекс кое би предпочел и защо :wink:
Ще питаш ли какви жени харесва и защо, та да си избереш твоята?
liliq - помощник
"Ще питаш ли какви жени харесва и защо, та да си избереш твоята?"-

Къде съм написала , че ще ИЗБИРАМ нещо което му харесва :? разликата е огромна м/у това да ИЗБЕРЕШ и ПРОЧЕТЕШ нечие мнение !!!!!И не , че е важно , но все пак за "протокола " пък и е доста елементарно да се разбере от ника ми , че самата аз съм жена ,затова си спести " остроумните "заяждания :lol:
Последна промяна от liliq на пон фев 04, 2008 9:38 am, променено общо 1 път.
Palawnik - специалист
Ще бъда съвсем откровен. Ще избера латекса. Латекса ще го боядисва жената, а тапетите ще трябва да ги слагам аз.
liliq - помощник
Ясно , мерси за отговора :)
Natalka - специалист
Нищо не ти пречи да съчетаеш и двете. Тапет да сложиш на една стена, като акцент , а пък останалите да се шпакловани и боядисани.Но и тук много внимателно трябва да се подберат цветовете, десена, стила. В крайна сметка най-важното е на теб самата да ти хареса крайния резултат :) !
liliq - помощник
Мерси Natalka и това го мисля като вариант :)
desss - специалист
абе от тапети до тапети, и от мазилка до мазилка има разлика от земята до небето. въпрос на вкус и финанси.
аз например шпакловах и боядисах хола, трапезарията, кухнята и коридорите. ми с тва малко дете няма да ти казвам за две седмици откакто сме се нанесли кво се случва, няма стена без петна :roll: бърша с мокри кърпички, махат се петната, ама то пада и слой боя, накрая ше остана по шпакловка и пак ше боядисвам :lol:
спалните ги правих много набързо, щото времето ме притисна, и си лепнах едни тапетки от 6 лева, нямам грижи. е са не стана кат по италианските списания, ма в крайна сметка влизам там само за едно спане...отделно че и квото и да сложиш, пъво че омръзва, и второ че след 2-3 годинки пак ше се прави ремонт, тя ясна работата :roll:
  • 1
  • 2

Тема "тапетите отживелица ли са според вас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: