Колеги, закъсах!Стара метална врата с винкелова каса правена и боядисвана за сефте преди бай Тошо да дойде на власт.Хубаво, ама още няколко пъти са я боядисвали и сега наслоената боя НЯМА махане.Купих диск за флекс с шкурка на презастъпени слоеве, 2м от винкела на касата и се замаза, а е 5 кинта, демек по груби сметки ако така карам да я почистя ще ми стъпи колкото вратата.С диска за метал боята се грее и замазва още повече, дори и с шлайфащ диск за неметал пробвах напук на правилата за безопасност, ама не би 
Дайте идея за проверена марка смивка да сваля скапаната боя че се видях в чудо.С пистолет за топъл въздух съм пробвал преди на метал и не става, ако някой се сети и за това, метала провежда топлото и освен по-голямо мазало друго не става.Мерси в аванс!

Дайте идея за проверена марка смивка да сваля скапаната боя че се видях в чудо.С пистолет за топъл въздух съм пробвал преди на метал и не става, ако някой се сети и за това, метала провежда топлото и освен по-голямо мазало друго не става.Мерси в аванс!