• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Emerald написа:
Декоративна боя ли? :lol: Това е някаква нова терминология. :lol: Не бях чувала за "декоративни бои". :-D
Кръговете ти зависят от технологията на боядисване. Блясъкът...зависи за какъв блясък говорим.
извинявам се "новата терминология "...... поне ви разсмях .
Dimany - специалист
viva ...няма нова терминология , въпроса ти е то4но на място ,а всичко де що е шарено са декорации и "декоративни" бои и мазилки
http://images.google.bg/images?hl=bg&q= ... 0%B8&gbv=2
А декорацията си можеш да я направиш с повечето от чуждите марките бои на пазара (вече има и някои БГ ..) .За кръговете .....от къде е идеята ....някоя примерна снимка ? може да се измисли как да стане :)
Natalka - специалист
Така като я гледам тази боя е от типа на велатурите - декоративни покрития на силоксанова основа, които докато са мокри могат да се отмиват, за да се получат различни нюанси на един и същи цвят. Първата снимка е с един цвят, втората с три цвята смесени....

Прикачен файл

MARMOVELATO_2.jpg
Релефа тук е правен с мазилка, а оцветяването с този тип боя
MARMOVELATO_2.jpg (24.3 KиБ) Видяна 12969 пъти

Прикачен файл

AQUASILVELATURA_1.jpg
AQUASILVELATURA_1.jpg (24.63 KиБ) Видяна 12969 пъти
здр.отново, при мен става въпрос за дневна която в едната част е кухненски ъгъл ,а в срещуположната част е ъглов диван с маса и столове..... и всичко това го сабирам в размери на стаята 3,5 / 6 метра.
пода е с корк , вратата е дъб. Спрях се на декативна боя единствено защото много ми харесва. Но след като ви разсмях с " декоративната боя " се хванах и по прочетах доста неща в този форум и други подобни в мрежата . цвета на които съм се спряла е шампанско , а кръговете ги видях на пано в "мосю бриколаж" . домашният ми майстор които до тук работеше по жилището ми каза че не се занимава с такива бои и мазилки и не ги одобрява. Сега съм изправена пред друг въпрос ..... дали няма да се получава конденз и мухал ще могат ли да "дишат" стените .....общо взето стаята ще е доста пълна , имам климатик и то добър / daikin/, но ще се готви в тази стая и там ще сме през целия ден. Та въпроса ми сега е : Какво да правя стените каква боя да използвам ?
W123 - специалист
Аааааа,в Бриколаж викаш си видяла паното.А на бас че е от Спирит циганийките.
Я сега цъкни тук http://www.deko-professional.bg/spirit.php и кажи кое си си харесала.
"релаксиращ ефект" но цвят шампанско

благодаря за вниманието :)
asinka - специалист
Беля стана....и аз си харесах нещо.Айде промяна в плановете за боядисването на хола, което беше планувано за другата седмица...
Ако не пиша дълго време тук, значи са ме изхвърляли от къщи :group3g: :tgrin:
asinka - специалист
Един съвет: Не се опитвайте да се учите да правите ефекти в 2 сутринта.
В никакъв случай!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Що бе, понякога е ... ефектно.
asinka - специалист
понякога е ефектно, друг път не е, и тогава минаваш с още 2 ръце преди първи петли :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "декоративна мазилка - моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: