Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:31 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Emerald, би било добре да спреш и да се огледаш.
housedoktor - майстор
Дълбок поклон пред новите тенденций.. :gott: :gott: :gott: Простете нас невежите :wallbash:
Стефан - майстор
Emerald написа:

Това че не го пише не значи че не е подходящ. Врати и мебели се боядисват в повечето случаи именно с латекс. Било то в масов или по-ексклузивен вариант. Как искаш да ти го доказвам? Честно казано и не разбирам защо. Това е световна практика, не моя. Да ти покажа собствените ми врати искаш ли?
Това е И личен опит, и техническа култура. Цял свят го прави, само България си боядисва с блажничка боя. Резултатът всички знаем какъв е. Хората предпочитат грозен изкуствен фурнир пред добра боядисана врата.
Моме, излагацията ти е тотална :lol: Спри да се правиш на дизайнер, и да ни казваш кое трябва на НАС да ни харесва.

Можеш да си боядисаш всички мебели с латекс, аз не искам. Грозно ми е :?

Я покажи вратите си, боядисани с латекс. Ще е интересно.
svetliopi44 - Чирак...
Бе то може и с темперни бойчки ама не е редно ...
NRG7 - специалист
Предполагам,че egx няма да се подведе и ще намери най правилния начин да реши въпроса си. Странно е модератор да мисли по подобен начин и да дава необосновани коментари.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:30 am, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
Що не вземеш да отговориш в Говорилнята?
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:30 am, променено общо 1 път.
housedoktor - майстор
Емералд, става и с боя за коса,повярвай ми.....Да,дърво може да се боядиса с латекс,но защо,при условие ,че има превъзходни акрилни бои за целта?Апропо в видеото се споменава да не се смесват алкидни и продукти на водна основа (като латекса).А ти посочваш алкиден грунд+латекс,като правилен начин за работа ???.
Последна промяна от housedoktor на вт мар 03, 2009 8:49 pm, променено общо 1 път.

Тема "Вид бяла боя за вратите и касите ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: