• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
parvev - специалист
може би не е разбъркан преди употреба
ако лакираш още веднъж НЯМА да се оправи на продукта пише че е готов за употреба можеш да го разредиш с Разредител АМВ или МРТ
Последна промяна от parvev на ср авг 19, 2009 11:40 am, променено общо 1 път.
housedoktor - майстор
Споменах само ,4е предпо4итам лакове на водна основа пред тези.Запознат съм с продуктите на Оргахим прекрасно:)
tysonlkr - специалист
parvev написа:
може би не е разбъркан преди употреба
ако лакираш още веднъж НЯМА да се оправи
Щом след още една ръка няма да се оправи, какво друго мога да предприема за да го оправя и да не лепне :? Или решението е да чакам да се оправи от само себе си :roll:
Не може да няма управия от нещата които съм забъркал. Не желая да демонтирам вратичката на шкафа и да я изхвърля. Това решение не ми е по вкуса.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
1. Пиши на производителя
или
2. Смъкни със смивка този "лак" и лакирай с друг
Чаро - Акълия
n_a написа:
1. Пиши на производителя
или
2. Смъкни със смивка този "лак" и лакирай с друг
3. Избърши с парцал, силно напоен в споменатите разредители
parvev - специалист
tysonlkr написа:
Реших да освежа малко вратата на едно шкавче, като я лакирам.
Почистих вратата
със какво я почисти?
housedoktor написа:
Явземи същия лак,разбъркай го и лакирай друг детайл.Така самще си отговориш.Не се резреждат ,няма смисъл
направи ли го, какво се получи ?

преди да почнеш да сваляш лака пробвай,разбира се ако желаеш свали вратичката от шкафчето и я постави на слънце,по високата температура може да помогне,може да пробваш да я обдухваш със сешоар или пистолет за горещ въздух ,но внимавай при нагряването да не го прегрееш температура не повече от 70-80 градуса.Върху лепнещия лак,не нанасяй друг слой,след време ще имаш отново проблеми
tysonlkr - специалист
Благодаря на всички за съветите :!:
Оставих го на терасата и взе та се оправи най-накрая. Предполагам проблемът ми е бил в това, че не е бил разбъркан лака както трябва :roll:
Ще имам в предвит при евентуални други лакиранета. Сигурно ще е добре и периодично да си го разбърквам докато боядисвам по големи неща :)
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с лакиране на дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: