Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Panzer - специалист
Аз пък съм супер доволен от мегахимския с тефлон, но използвам грунд на същата марка. Покривал съм и от 1 ръка след грундиране.
housedoktor написа:
Определено предпочитам Оргахим,но серията с тефлон на Мегахим е много добра....
House... :-D
ArturDent - Почти Безобиден
К'во толкова се дръгнете, Мегахим, Оргахим, леко, хамеликон, бла бла - те всичките технолози са излезли от едно място.
Другото е реклама само. Фабриките са доста близко една от друга и си знаят всичките "тайни". Да не говорим че тези "тайни" са от преди 20 години.
neillmakoli - специалист
messershmit77 написа:
За работа са хубави,лесно се мажат,на две ръце покриват идеално,но колко са трайни не знам.
А спомняш ли си марката им?
Нещо от рода на Хротекс ли е?
messershmit77 - специалист
Не,но мога да проверя и да пиша,евентуално понеделник.
svetliopi44 - Чирак...
neillmakoli написа:
messershmit77 написа:
За работа са хубави,лесно се мажат,на две ръце покриват идеално,но колко са трайни не знам.
А спомняш ли си марката им?
Нещо от рода на Хротекс ли е?

аз съм работил преди 3 години с такъв , ама нещо не покри като хората въпреки грунда и се наложи докупуване и цената стъпи като на Ойкос :shock:
messershmit77 - специалист
Преди 6 години имах ядове с грунд на боро и от тогава не използвам грундове.Миналата година правих експерименти с други грундове,но уви,та чак усука...та плющя боята без грунд и нямам проблеми,успех на всички.
neillmakoli - специалист
Мерси пичове.
Светлъо , ако се сетиш драсни как се казва.
wentii - специалист
хротекс се казва латекса,поне този с който аз работя.За 3 г не ми е правил проблеми.Има светли цветове,които излизат и от 1 ръка
neillmakoli - специалист
А на каква цена излиза литъра цветен горе долу?
wentii - специалист
Зависи колко наситен е цвета.Във В.Т. Светлите цветове стъпват около 1лв кв.м за цена на литър не знам освен бялото-5лв

Тема "Няколко бояджийски въпроса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: