• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
sirko - специалист
toni_g79 написа:
Каква е разликата от това дали е минат с латекс и после с лак,и направо един автоемайл лак(примерно) :? .иначе до автора на темата,за да ти кажат къде да търсиш този лак напиши от къде си :)
В Пловдив ме интересува къде мога да го намеря, ако някой е срещал такъв лак да каже.
JuliS - специалист
toni_g79 написа:
A лака не мирише ли,дадох емайллака за пример,иначе има лъскави акрили (gloss),които не миришат и съхнат бързо :? Не ме разбирай погрешно,добре си го направил ,просто се чудя от къде ви идват тези комбинации,нищо друго :)
Не ! Лакът на водна основа не мирише и съхне много бързо!
silllveto - Майсторица
JuliS написа:
toni_g79 написа:
A лака не мирише ли,дадох емайллака за пример,иначе има лъскави акрили (gloss),които не миришат и съхнат бързо :? Не ме разбирай погрешно,добре си го направил ,просто се чудя от къде ви идват тези комбинации,нищо друго :)
Не ! Лакът на водна основа не мирише и съхне много бързо!
Същото е и с боята на водна основа.
Тва с латекса, миналогодишната мания на бг-мамите - минах го този етап. Извод - те хората са измислили боята, не е нужно да си създаваш двойна работа.

По темата, аз съм освежавала секция с шкурка, безир - той върна цвета на фурнира и накрая лак, мат в моя случай. Но по този начин му връщаш "оргиналната" визия, ако искаш нещо уж по-модерно - боя и нови дръжки, както си решил. И трети вариант, фолио, ама за тва според мен си трябва майсторлък.
Успех!
  • 1
  • 2

Тема "Освежаване на стар гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: