Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
EDI - майстор
Вярно че е скъп, аз като го боядисвах преди 8 години бялата база струваше някъде 16-18 лева, сега не знам колко е.Но според мен ще ти спести много ядове за в бъдеще и ще ти се изплати многократно.2004-а си боядисвах с него коридора, още не е мръднал, хем жената редовно си го мие с вода /и препарати май ползва някакви/, защото синковеца като вземе да се обува и облича, по стената редовно стоят следи от якета, обувки и "малки, гадни, мръсни ръчички" :lol: .Цвета е светъл виолет и няма никаква промяна от търкането и миенето.
torbalan - Дървен философ
s.yordanov, първо боядисай всичко в бяло. С най-евтиния латекс.
Преди да боядисваш - грундирай с разреден латекс.

След като останеш доволен, че всичко е бяло - тогава боядисвай с цветен латекс. Така няма да се налага да повтаряш със скъп цветен латекс.
s.yordanov - помощник
torbalan написа:
s.yordanov, първо боядисай всичко в бяло. С най-евтиния латекс.
Преди да боядисваш - грундирай с разреден латекс.

След като останеш доволен, че всичко е бяло - тогава боядисвай с цветен латекс. Така няма да се налага да повтаряш със скъп цветен латекс.
стените вече са боядисвани пак ли трябва да грундирам преди новата боя?
EDI - майстор
Не, само поизмий да няма мазни петна и прах.
s.yordanov - помощник
и все пак от средния ценови клас кой бихте препоръчали
marmoz - специалист
Съжалявам там нямам опит да споделя ,само за наи ниският ще кажа че боядисвах мазето ,после ме беше яд,яд,то не бе латекс а като вар :x къде се докоснех по стената оставаше бяло по мене /след като бе изсъхнал/ ,добре че не одя често в мазъта,че да не ме е яд толкуЗ :-D
EDI - майстор
Абе, скоро ползвах ПАСТЕЛО бял за една неотговорна работа, ама не ми хареса покривната способност да ти кажа, хем върху чиста шпакловка с грунд плесках.За другите латекси виж тук из форума имаше мнения за качествата им.За ЛЕКО нищо не мога да кажа.
s.yordanov - помощник
ок благодаря, дано св включат и други хора и те да изкажат мение :)
toni_g79 - специалист
Какви цветове ще нанасяш по наситени или по светли?
s.yordanov - помощник
toni_g79 написа:
Какви цветове ще нанасяш по наситени или по светли?
и наситени и светли. трите стаи ще са различни, няма да ги правя в един цвят. повечето ще са светли, но в някои от стаите ще има стена с по- наситен цвят за акцент

Тема "Какъв латекс да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: