Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
georgiarg - специалист
За мен Леко-то е по-добро, но ако ще прежалваш пари си вземи LEVIS.
аз мисля че на оргахим латекса не е лош.
tihogr - специалист
mimcho написа:
аз мисля че на оргахим латекса не е лош.

аз пък мисля че си ми откраднал аватара :)
hrisvas - специалист
аз наскоро правих ремонт и пробвах и Декоратор и Пастело....май първия имаше по-добро покритие- по-гъст е....Леко не съм пробвала- не е ли по-скъп?
bisplus - специалист
Декоратор(на оргохим) и пастело са съвсем различен клас бои.
hrisvas - специалист
какво имаш предвид, че са различен клас- че не са от един и същ вид или качество?
може да има различни видове от същата серия или марка- тук говорим за цветен латекс- и от двете марки има цветен латекс...
Декоратор е съвсем малко по-скъп, но е по-гъст, и аз лично минах първа ръка с малко разреден латекс....и ми стигна и за втора ръка....с Пастело минах двете ръце с неразреден и ми трябваше повече- но не мога да сравня напълно, защото става дума за 2 различни стаи, пък и не гоних цена, а цвят, така че не съжалявам, че взех Пастело
А някой нещо да каже за боролекс и при това лилавите цветове
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ще кажа. Купувам латекс от фирма произвеждаща бои. Купувам лепило от фирма произвеждаща лепила.
zmeios - специалист
Боролекс е добър за бяло. Аз съм аматьор, току-що приключих апартамент, спалнята цялата е бяла, всички тавани навсякъде са бели и така нататък.

Днеска мазах една стена с Левис. Ами какво да кажа... То е като Мерцедес и Лада - и двете са коли, ама... Но и цената е ужасна, аз имам буквално няколко квадрата акцентни стени, а не е истина с колко пари олекнах.

Не бих могъл да си позволя никогаШ да си омажа целият апартамент с тоя Левис. И Боролекса ме удовлетворява напълно за "масова" боя.

Да не говорим, че като го разредя малко, го ползвах и за уеднаквяване на тоналността под Левиса. Ударих една ръка от белия Лекс, после Левиса (скъп и ужасно капризен цвят) се маже като швейцарски шоколадов сос... А не съм убеден, че щях да постигна същия резултат, ако не бях ударил бял Лекс първо.
zvetomil - специалист
Левис продава ли се още ,че в БГ върви евтиното и маи го спряха да го внасят.Така ми разправяше една собственичка на магазин за бои когато питах за Левис и ми продаде някакъв скъп чешки също много добър.И аз използвах някакъв евтин бял латекс за основа.

Тема "Цветен латекс - Леко или Пастело" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: