ср юни 12, 2024 8:58 amn_a написа:И как се процедира ? Прешпакловане ли?ср юни 12, 2024 8:50 amSvetliu написа: А относно снимките на таваните какво ви е мнението?Натрупани няколко проблема - необезпрашено, неподходящ грунд, разреждане на боя, неправилно полагане на боя... Всичко това накуп
Но, по принцип, си имам лично мнение за гладкост на стени, опънати тавани...
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
chapara
- майстор
25 мнения в "Петна след боядисване"
chapara
- майстор
ср юни 12, 2024 9:09 amSvetliu написа:До тук работата е нула + изхабени матеряли!
И как се процедира ? Прешпакловане ли?
От тук на там намери добри майстори и не пипай ти, защото колкото и да си мислиш че знаеш и можеш, аз до тук разбрах че не си наясно с материята!
За мен лично без цялостно шпакловане и боядисване на гипсокартон работата на 90% е обречена. Същото важи и за така наречената машинна шпакловка!
Сега през цяло с гипсово лепило което лови на латекс, има такова, шлайване с жираф оглеждане с прожектор, финишна шпакловка, пак жираф с шкурка 220, прожектор и на края боя. Като казвам, накрая боя, то е цялостно бяло, преглеждане и за финал оцветяване на една ръка. Като намерите хора точка, по точка да изпълнят всичко, без пропуск, работата ще стане.
Успех

Бако_Патъра
- специалист
Удари още една ръка боя да видиш дали ще се оправи и със спестените от майстори пари, заведи жена си на море, или в Амстердам или в Барселона. Ако пък имаш поне 6 цифри в сметката си викни Петров про да изкърти всичко и да ти го направи Q4. Всичко по средата е породено от дълбоко вкоренения дребно-буржоазен страх на българина да не се изложи пред гостити. А гостити не ги е еня за твоите стени, тях ги интересува пържолите да са свежи и бирата да не е в пвц.
Кво друго да ти кажа, това да шпакловаш наново върху пресен латекс си е излишно забатачване. Освен това каква ти е боята? Аз ползвам винаги Флюгер, която е идиотоустойчива и никога на е ставало на петна.
Кво друго да ти кажа, това да шпакловаш наново върху пресен латекс си е излишно забатачване. Освен това каква ти е боята? Аз ползвам винаги Флюгер, която е идиотоустойчива и никога на е ставало на петна.
Моля ви без излишен хейт. Толкова се старая
Прекарах кабели 100м за интериорно осветление , димери , и т.н и накрая да не оправя тия издънки. Предния ми апартамент преди 10г го боядисан без проблеми . От къде да знам какво обърках. Благодаря ви за отговорите и съветите . Ще споделя резултат , след оглед от професионалист.
Прекарах кабели 100м за интериорно осветление , димери , и т.н и накрая да не оправя тия издънки. Предния ми апартамент преди 10г го боядисан без проблеми . От къде да знам какво обърках. Благодаря ви за отговорите и съветите . Ще споделя резултат , след оглед от професионалист.
Ако проблема е в нанасянето на боята , дали ще може да се оправи ако се боядиса машинно ?
Нанасяй се и не го мисли. Боядисвай по-често, по-хигиенично и красиво ще е. Не се вторачвай в несъществени неща, живи и здрави да сте
Тема "Петна след боядисване" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература