чет авг 29, 2024 8:15 ambrum написа: И като го смелиш фино ще го деполимеризираш ли? Не сипете глупости, че някой ще издири темата и ще прави странни експерименти след време.Да правят, бре, все е начин да трупат ум и опит

чет авг 29, 2024 8:15 ambrum написа: И като го смелиш фино ще го деполимеризираш ли? Не сипете глупости, че някой ще издири темата и ще прави странни експерименти след време.Да правят, бре, все е начин да трупат ум и опит
чет авг 29, 2024 8:15 ambrum написа: И като го смелиш фино ще го деполимеризираш ли? Не сипете глупости, че някой ще издири темата и ще прави странни експерименти след време.Е аз съм го правил този експеримент и за това писах.
вт авг 27, 2024 9:59 pmfashion_m написа: Сега имам 1-2 дефекта по стената, които искам да боядисам. Малки са и няма нужда да се боядисва цялата стена.Забрави за боядисването.
вт авг 27, 2024 9:59 pmfashion_m написа: Искам да ги боядисам в същия цвят.Никакъв шанс! Ще стане "Като на свинче звънче."
вт авг 27, 2024 9:59 pmfashion_m написа: В какво да я разтворя, за да се размекне?Може да се "размекне" но след това за никакъв чеп няма да става.
вт авг 27, 2024 9:59 pmfashion_m написа: Не се стискам да купя нова боя, просто искам да боядисам в същия цвят, затова искам със старата боя.Това със "стискането" е добре но тогава не знам какво чакаш?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: