• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
prascho - майстор
Я най-сетне някой да спомене продукт, който съм предложил аз. Външните стени на тавана съм облепил с депрон 6 мм, шпакловка с мрежа 2 ръце и диспопласт 2 ръце. Представлява готова смес и се полага лесно. Става доста гладко. Не съм правил гипсова щпакловка но мисля, че става по-гладко и от нея. Преди години на 1 етаж правихме ремонт. Имаше доста пукнатини, директно минах върху латекса с диспопласт и залепна без проблеми. Но може би е по-добре ако са големи пукнатините да се запълнят първо с гипс и след това диспопласт /слоят е от порядъка на мм и се притеснявам, че големите пукнатини могат да се покажат след време отново/. При малки пукнатини няма проблеми!
Тани - модератор
Точно с гипса ще се покажат! Дори ако са много малки е по-добре първи да се изчегъртват първо с ръба на шпаклата и после да се шпакловат с Диспопласт! Поне две ръце разбира се , защото първата ще хлътне леко при изсъхването!
  • 1
  • 2

Тема "пукнатина в гипсова мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: