Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
The_FAN - специалист
angel_ov написа:
...В упътването пише, че струята е с голямо налягане .....
Да бе - ей това ме разби най-вече - очаквах да "рита" направо :)
al-import ltd - специалист
Хора ако искате бързо, лесно и профисионално боядисване от този тип исползваите машини. Със нагнетяwане на боята ,капцитет на рабора от 600-1000 квадрат на ден. Graco Ultra 595
angel_ov - специалист
Е ако се занимавам професионално.
Ами ако не е профисионално защо ти е да си купуваш пистолет като въпросния по горе, като можеш да си купиш четка и валяк за 10 лева.????
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
al-import ltd написа:
Хора ако искате бързо, лесно и профисионално боядисване от този тип исползваите машини. Със нагнетяwане на боята ,капцитет на рабора от 600-1000 квадрат на ден. Graco Ultra 595
Драго мие, но виж в началото на темата за какви пари става дума.
The_FAN - специалист
al-import ltd написа:
Ами ако не е профисионално защо ти е да си купуваш пистолет като въпросния по горе, като можеш да си купиш четка и валяк за 10 лева.????
Шото с боядисване съм скаран, с боята съвсем....трябваше да ти снимам боядисаната от мен врата :)
skartalov - специалист
al-import ltd написа:
Колега, понеже гледам че не само тоя форум, а целиа БГ интернет е осеян с твоите регистрации по форуми и предложението за тази супер машина, обясни ми конкретно ти предлагаш тези машини или извършваш дейност като боядисване?

Сериозно те питам, понеже аз в момента търся някъкъв начин за професионално боядисване на МДФ, и ако твоята машина е подходяща, обясни за какво става въпрос...
По принцип машината може да боядисва с почти всичко.Аз лично ползвам само бои на водна основа понеже за мене е важно да мога да е почистя после.В България всичко ново се намира трудно.По принцип се продават едни химикали за чистене на машините след боядисване с боя, която не е на водна основа,но тук ги няма.За това ако искаш да боядисваш нещо препорачвам ти само бои, които са на водна основа да търсиш.Това естествено ограничава избора.Машина по спецфикация иначе е дават да може да пръска с каквато и да е боя без значение.Реално след като имаш налягането и дюзата няма проблем какво ще засмуква машината.Важното е да имаш всички видове (tips) или така наречените петлета, които се слагат на пистолета.Те определят колко финна ще е капката .Ако боята е по-гъста трябва да имаш дюза с по-широк отвор иначе ще ти прави мизерии по време на работа.Ако нещо по-конкретно те интересува може да ми пишеш и на мейла alex@al-import.com
Харалампи - специалист
Съжалявам че малко се замотах със снимките. В нячалото имах проблеми а после забравих.

Прикачен файл

008.jpg
008.jpg (23.72 KиБ) Видяна 10380 пъти

Прикачен файл

009-1.jpg
009-1.jpg (25.87 KиБ) Видяна 10380 пъти

Прикачен файл

010-1.jpg
010-1.jpg (23.31 KиБ) Видяна 10380 пъти

Прикачен файл

011-1.jpg
011-1.jpg (28.54 KиБ) Видяна 10380 пъти

Прикачен файл

012-1.jpg
Така изглежда механизма. Виждате електромагнита, винта който ограничава хода на котвата и плунжера който е работния елемент на помпичката с доста здрава прижуна.
012-1.jpg (27.22 KиБ) Видяна 10380 пъти
сакъзче - специалист
Здравейте на всички, много се извинявам за въпроса, но как се казва този пистолет, т.е. като какъв да го търся като вляза в магазините. Искам да разбера , за мен това е най -важно: Дали става за боядисване на дървен таван с лак с разредител??? .
Благодаря Ви за вниманието.

Тема "Пистолет за боядисване Феро тоолс !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: