Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
housedoktor - майстор
Абе то като си пишем,каква полза има..Освен да си губим времето със съвети,който никой не слуша.Яси карайте както ви е най- лесничко
silllveto - Майсторица
Бях безиросала една врата и после като почнах с водоразтворимия лак стана на капки. Но с малко повече усилия се оправи. Останалите врати ги минах с нитроцеулозен лак по съвет на свекър ми, макар че тук в една тема го отричаха. След това нанесох цветен водоразтворим като между първа и втора ръка леко зашкурвах. Не си го спестявайте, не е кой знае какво сериозно търкане, а гладката повърхност се почиства по-лесно.
За покрива - нашият отгоре също не е мазан, да не стане една пързалка докато се покрива. Единствено минавахме челните дъски, мисля, че с безир. Покривът на гаража го импрегнирахме с горяло автомобилно масло. Като е по-изгоряло обаче става тъмно, та ако искаш да го избегнеш използвай по-светличко или го прецеди.
housedoktor - майстор
да продължавайте със съветите :?
Това със маслото съм го чувал но има недостатъци като това че е отровно а и ако пламне няма гасене (то и без масло няма ама) :? А за цвета няма значение той няма да се вижда

Тема "подготовка за лакиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: