Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
lakosste - специалист
procar написа:
Здравейте,искам да боядисам апартамента с латекс на Dulux или Levis,въпроса ми е може ли да се грундира с друг грунд а не на споменатите фирми,просто м исе вижда прекалено много за 2,5 л-60 лв.да е за една стая добре но за цял апартамент се образува сериозна сума.
Ако някой е ползвал друг грунд и не е имало проблем нека сподели.
Ти не споменаваш дали стените са боядисвани досега,защото се грундирате само небоядисвани досега стени.На грундовете би трябвало да го пише това.
procar - напреднал
По темата грундирах с грунд на Леко дето се разрежда 1:10,изчаках 1 ден и боядисах таваните 2-ръце с Dulux vinil mat,таваните станаха перфектни,после боядисах и стените и мога да кажа че латекса покри идеално още от 1-та ръка,вярно скъп е Dulux-a но явно има защо.
Gofuss - специалист
Дайте и аз да се изкажа... Правихме ремонти в къщи, едната стая я минах с Леко 1 към 1 разреден за грунд, после една ръка DULUX и стана перфектно ( на нова шпакловка!).Всекидневната ни я минах по същата процедура (не шпаклована стена , както е върху мазилката която беше варосана)два различни цвята единия лимоново другия нещо като "капучинено" последния на две ръце останаха отенъци.С Levis не съм имал удоволствието, но латекс на Caparol ме утрепа зимата боядисах една тоалетна , нова шпакловка няма грунд няма нищо една ръка Caparol-че и това беше :2thumbs:

Тема "Грундиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: