Нямаш никакви проблеми само кажи място,на което няма свидетели и кога и съм там.Заради такива отворковци като теб съм с условна присъда за побой сега,но съм сигурен ,че си страхливец,който ще настина ако го чакам да се бием...
smokee написа:Ще те помоля да не пишеш повече по темата ми ! Как колегата преслав ме разбра а ти неможа ? И от снимките и от обясненията неможа да разбереш,че ИЗОЛАЦИЯТА Е ОТ ВЪТРЕШНАТА СТЕНА НА ТЕРЕСА,хората ти го обясниха и още неможеш да го проумееш и твърдиш,че изолацията е външна !!! Или си влязъл тук за да подвеждаш хората с невярна информация и да ги гледаш после как си блъскат главите или си някакъв рекордно прост човек !Довърши си работата както си я почнал - никой не се е научил без да греши, а и в крайна сметка нищо фатално не се е случило!
Попитай в магазините за грунд (някакъв дълбокопроникващ) - съжалявам, че не мога да те насоча към нещо конкретно, но знам, че има какви ли не химии. Грундирай, после боядисвай и си щракай с пръсти - във всички случаи ще е по-добре на вид от досегашното, ще ти е кеф, че сам си го направил, ще имаш опита за да не повтаряш грешките си, ще имаш смелостта да продължиш да правиш нещата с двете си ръце (които определено не са заврени в Г... - както някой написа) - да продължавам ли да изтъквам предимствата на това, което си направил вече!
Проблема на гипса е че е хигроскопичен, но не знам дали това се онася за съвременните гипсо-лепилни смеси - застраховай се със запечатка (влагата да не достига до гипса)! Важното в цялата гимнастика е че си опитал и научил нещо, а още по-важното е да не се отказваш!
Много приказки станаха, че да обобщя: виниширай си с гипса (така, че на теб да ти хареса), грунд (имало някакъв на БОРО, но със сигурност има и други), фасаген (поне 2 ръце), редовно проветряване за да не се трупа конденз и мухъл.
Успех!
П.П. не се заигравай с "отворковците" - ще пораснеш и ще разбереш, че освен кокали се трошат и нерви, кокалите зарастват, но нервите никога!